Hamile miyim yardım lutfen

Loseyourselftodance

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2015
6
0
34
Şubatın ortasında ilişkim olmuştu, üzerine üç ay boyunca adet gördüm düzenli beş - altı günlük. Son adetim bugün bitti. Ancak emin olamıyorum. Bir kere gebelik testi yaptım, negatif çıkmıştı. Acaba herhangi bir ihtimal var mı olması için? Son günlerde baş dönmesi ve karnımda bi dolgunluk hissi yaşıyorum. Şehir değiştirdim, acaba hava değişikliği böyle yapmış olabilir mi? Lütfen yardımcı olabilir misiniz?

Üzerine 3 ay adet gördükten sonra nasıl hamile kalabileceğinizi düşünüyorsunuz gerçekten?

Internette birçok yazı okudum, yorumlarda son ayına kadar adet kanaması geçiren insanlar da vardı. Amacım böyle bi ihtimalin olup olmadığını öğrenmek, üç aydan sonra normal bir hamilelik geçiren kişilerin belirtileri ne olur onu da bilemeyeceğim için sordum. Doktora gitme ihtimalim yok çalıştığım için. Yoksa bu şekilde bir konu açmazdım.

Üstüne görme denilen olayda normal adetteki gibi olmuyor kanama. Daha az lekelenme gibi oluyor. Korunmuş muydunuz? Testte yapmışsınız zaten. Değilsinizdir büyük ihtimalle

Tabiki değilsiniz hamilelik kafada aşırı kurgulandığı zaman bu tarz belirtilere neden olabilir üste bide hava değişikliği olmuş gayet normal

X