• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

alteria12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2025
12
9
1
23
Benim adet olmama son 2 gün kaldı yumurtlamamın üzerinden 12 gün geçti kasıklarımda Ağrılar oluyor ara sıra çok sık idrara çıkıyorum henüz yerleşme kanamam gelmedi dün idrar testi yaptım akşam üzeri negatif çıktı karnımın içerisinde hareketlenmeler hissediyorum göğüslerim dolgunlaştı tekrar test yapsam mı bilemedim umarım vardır çok merak ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bana da 🥹

Yerleşme kanaması herkes de olmuyor zaten ovulasyon takibi yaptınız mı yoksa uygulamada göre mi söylüyorsunuz

Yerleşme kanamasi her zaman olmayabilir. Karnında birseyler hissetmek için de çok çok erken. Birkaç gun bekleyip adetin gecikince tekrar test ver bence. Insaallah poztiftir 🌸

Benim adet olmama son 2 gün kaldı yumurtlamamın üzerinden 12 gün geçti kasıklarımda Ağrılar oluyor ara sıra çok sık idrara çıkıyorum henüz yerleşme kanamam gelmedi dün idrar testi yaptım akşam üzeri negatif çıktı karnımın içerisinde hareketlenmeler hissediyorum göğüslerim dolgunlaştı tekrar test yapsam mı bilemedim umarım vardır çok merak ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bana da 🥹

Yerleşme kanaması herkes de olmuyor zaten ovulasyon takibi yaptınız mı yoksa uygulamada göre mi söylüyorsunuz. ovulasyon testi yaptım yani bat 4 gün kala yaptım ama negatif çıktı

Yerleşme kanamasi her zaman olmayabilir. Karnında birseyler hissetmek için de çok çok erken. Birkaç gun bekleyip adetin gecikince tekrar test ver bence. Insaallah poztiftir 🌸
Umarım vardır tamam dediğin gibi yapacam

Ovulasyon testi yaptım cuma günü negatif çıktı bende pazartesi günü beta 1 gün kala tekrar testi yapıcam yine negatif olursa adetimin gelmesi durumunda bir daha yaparım diye düşünüyorum.

Benim 6-7. Haftalarda yaşadıklarımı siz ilk haftalarda hissetmişsiniz maşallah. 12 gün yeterli varsa testte çıkacaktır hemen bir test yapın

Yaptım cuma günü akşam üzeri ama negatif çıktı bende anlamadım Bekliycem bakalım adet gecikmesine göre hareket edicem

Back
X