Hamile miyim

Dilek3232

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2015
29
3
31
Adet yaklaşımın da olan kasık ağrılarım var suan da adetime de 1 hafta kaldı yalnız ani hareketler de şiddetli kasık batması oluyor genellikle de sağ tarafta ve 1 saat önce yattığım yerde başım dönmeye başladı sanki bayılacakmışım gibi bu 5-6 kez tekrarladı akıntı fazlalığı var suan da ve bir kaç gündür vajinal kaşıntı oluyor hamile olabilir miyim ki ben

Adet yaklaşımın da olan kasık ağrılarım var suan da adetime de 1 hafta kaldı yalnız ani hareketler de şiddetli kasık batması oluyor genellikle de sağ tarafta ve 1 saat önce yattığım yerde başım dönmeye başladı sanki bayılacakmışım gibi bu 5-6 kez tekrarladı akıntı fazlalığı var suan da ve bir kaç gündür vajinal kaşıntı oluyor hamile olabilir miyim ki ben
Cnm belirtiler icin erken sanki biraz.. Ama olabilir de tabi.. Vajinal kasintin varsa mantar ya da enfeksiyon olabilir.. Bence bu konuda doktora gorunmelisin.. Ya da sogan kuru deneyebilirsin cnm

Daha önce kimyasal gebelik geçirdim o yüzden her ay belki mi die tereddüt te kalıyorum teşekkür ederim sana da saol

Daha önce kimyasal gebelik geçirdim o yüzden her ay belki mi die tereddüt te kalıyorum teşekkür ederim sana da saol
Cnm ben de yasadim kimyasal gebeligi.. Benimde adetime 10 gun var ben de her belirtiyi kafama takiyorum ama aslinda kendimizi uzuyoruz boyle yaparak bu kadar erken belirti yasayn cok cok az kisi var

Kimyasal gebeliğimde 2 haftalıken öğrenmiştim ve kendim fark etmiştim hatta test yaptırdığım da adet kanaması başlamışdım ve 4. Günüydü biraz da o yüZdn cok takılı kalıyorum sanırım ama senin de dediğin gibi kendimizi üzüyoruz her ay bu yüzden psikolojik olarakta cok etkilenyruz

Kimyasal gebeliğimde 2 haftalıken öğrenmiştim ve kendim fark etmiştim hatta test yaptırdığım da adet kanaması başlamışdım ve 4. Günüydü biraz da o yüZdn cok takılı kalıyorum sanırım ama senin de dediğin gibi kendimizi üzüyoruz her ay bu yüzden psikolojik olarakta cok etkilenyruz
Nasil farkettim cnm kendin ne gibi degisiklikler

Benim Ayaklarım cok üşür normalde ama bi yanma oluyodu yatakta her yerimi örtüyodum ayaklar dışarda çorap giyemez olmuştum ve kasıklarımın içinde sanki küçük baloncuklar patlar gibiydi bide göğüslerim de asırı hassasiyet ve göğüs cevresinde damarlar belirginlesti

Damarlarımı bi görsem derinin dışında gibilerdi ama ne mide bulantısı ne kasık batması yasamadım

Benim Ayaklarım cok üşür normalde ama bi yanma oluyodu yatakta her yerimi örtüyodum ayaklar dışarda çorap giyemez olmuştum ve kasıklarımın içinde sanki küçük baloncuklar patlar gibiydi bide göğüslerim de asırı hassasiyet ve göğüs cevresinde damarlar belirginlesti
Belirtilerin baya erken baslamis o zaman canim hayirlisi olsun ins hamilesindir bu ay

Kimyasal gebelik olalı 5 ay oldu blki gecti ondan snra her ay hamileymişim gbi geliyor bide biz korunuyoruz o gebelik olduğu zaman da korunuyorduk eşimle cok fazla uyusuryormuş herseyimiz hemn bişyde tutuyormuş bnm

benimde kasık batmalarım var aynen tek taraflı ve çook erken biliyorum ama mide bulantılarım başladı ancak benim yoğun geçecek adet dönemlerimden önce de mide bulantılarım olurdu fakat adetimden 1-2 gün önce başlardı şimdi daha 1 hafta var. umarım bu ay bana farklı gelen belirtiler beni yanıltmaz ya =( bide bişi sorcam göğüs damarları belirginleşti diyorsunuz ya benim zaten tüm vücudumda fazla açık tenli olduğm için hep belirgin duruyo damarlarım onu nasıl ayırdediyorsunuz?

Inş. Canım sende hamilesîndir. Allahım yüzünü güldürsün. Ben de cok açık tenlitşm cnm aynı seninki gibi bnm de normalde blirgin ama hamilelik srasın da göğsümden boğazıma doğru daha bi blirgin di örümcek ağı gbi özellikle duştan cıktıgımda

Inş. Canım sende hamilesîndir. Allahım yüzünü güldürsün. Ben de cok açık tenlitşm cnm aynı seninki gibi bnm de normalde blirgin ama hamilelik srasın da göğsümden boğazıma doğru daha bi blirgin di örümcek ağı gbi özellikle duştan cıktıgımda
Amin canım benim =) bugün duştan sonra daha bi dikkatli bakayım bakalım sabah test yaptım normal idrar testi tabiki bembeyaz bir sayfa ama daha çok erken olduğunun farkındayım o yüzden moralimi bozmuyorum belki ya çıkarsa diye bi umut yaptım ama daha bekliicem en azından adete 4 gün kalaya kadar tutmaya çalışıcam kendimi =)

Canım bnm kıyamam 1 hafta varmış daha adetine cok erken yapmışsın bence adet gününe kadar yapma sonra üzülürsün sabret biraz B'nde önce srekli yapıyordum senn gbi ama gttckce insanın pskolojsı bozuluyor aman ağır kaldrmıyım aman gerilmiyim

olabılırsın canım test yaptınmı

NuhYok daha henüz yapmadım çünkü adetime daha 1 hafta var bide bgun sağ kasığım cok agrıyo sanki biraz sert ve şişlik varmış gibi bilemiyorum neden sen de mi gününü bekliyorsun

X