Hamile miyim ?

elifecee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2016
7
1
1
38
Merhaba arkadaslar . Yaklasik 20 gun once nisanlimla surtunme yoluyla birlikte olduk . Reglimin 3.gunuydu . Disari bosaldi .
Simdi reglime 8 gun var ama butun erken gebelik belirtilerini gosteriyorum ( gogus sismesi , bulanti , ates basmasi , kasikta zaman zaman agri ) .
Bugun 6 gun oncesini gosteren gebelik testini yaptim sonuc negatif . Ama icim icimi yiyor .Ya kactiysa ya olduysa diye evlenmemize 1 sene var cunku .

Ne yazıyım karar veremedim.
*Sürtünme ilişki olmuyor, sürtünüyosun adı üstünde!
*madem için içini yiyecek niye kalkışıyorsun böyle şeylere..
Bende bunu anlamıyorum; ya yapma yada yaptığının Arkasında dur!
*Bir yanım da sahtesin diyor.. Niyeyse..

insanlar hata yapabilirler hanimefendi .
Cocuk degiliz biz 26 yasinda avukat insanlariz . Daha evvel boyle bir sey yasamadigim icin panige kapildim .

Merhaba hayır hamile değilsiniz sadece psikolojiniz korkularınız ya da daha derinde Arzu'larınız size böyle oyunlar oynuyor.
Eğer evliliğinize bir yıl var ise gebeliği göze almayın planladığınız bir vakitte anne baba adayı olun insanlar sizi tebrik etsin mahcubiyet yaşamayın. O sebeple korunun bu çok zor olmasa gerek.

Madem çocuk değilsiniz avukat hanım bir yetişkin gibi davranın gidin bir betahcg yaptırın net olsun.

Tasarladigimizin disinda gelisti .Ilk defa yasandi boyle bir sey o sebeple onlem de alamadik onunu de alamadik .
%1 lik bir ihtimal var oldugunu okumustum . Paniğe kapildim .
tesekkurler

Madem çocuk değilsiniz avukat hanım bir yetişkin gibi davranın gidin bir betahcg yaptırın net olsun.

Kucuk bir sehirde yasiyorum . Bu tip bir seyin duyulmasi hem kariyerim hem cevrem tarafindan su noktada hos karsilanmayabilir kaygisi icinde oldugum icin idrar testi yoluna gittim .

Tasarladigimizin disinda gelisti .Ilk defa yasandi boyle bir sey o sebeple onlem de alamadik onunu de alamadik .
%1 lik bir ihtimal var oldugunu okumustum . Paniğe kapildim .
tesekkurler
O halde umarım o şanslı yüzdelik size vurmaz beta hcg yaptırın mutlaka

Kucuk bir sehirde yasiyorum . Bu tip bir seyin duyulmasi hem kariyerim hem cevrem tarafindan su noktada hos karsilanmayabilir kaygisi icinde oldugum icin idrar testi yoluna gittim .
O zaman adetinizi bekleyin duruma göre başka şehre gidersiniz

insanlar hata yapabilirler hanimefendi .
Cocuk degiliz biz 26 yasinda avukat insanlariz . Daha evvel boyle bir sey yasamadigim icin panige kapildim .
Elbette insanlar hata yapabilir, ama yetişkinler yaptığı hatanın arkasında durmalıdır!
Ahh, tühh, vahhh demenin anlamı yok. Hiç birimiz müneccim değiliz, kusura bakmayın yardımcı olamadım.

O zaman adetinizi bekleyin duruma göre başka şehre gidersiniz

Su an yasadigim belirtilerin adet oncesi mi yoksa gebelik belirtisi mi oldugunu anlamamin bir yolu var mi ?
hem reglim 3.gunu olmasi hemde disarda olmasi %100 dememize yetmiyor sanirim

Elbette insanlar hata yapabilir, ama yetişkinler yaptığı hatanın arkasında durmalıdır!
Ahh, tühh, vahhh demenin anlamı yok. Hiç birimiz müneccim değiliz, kusura bakmayın yardımcı olamadım.

her sey serbest bedelini odeyebildigimiz surece . Erkenden bir sekilde onlem almak icin fikirlerinize ihtiyac duymustum

Tıpta yüzde yüz yok o sebeple biz de kesin diyemiyoruz. Ama siz bakirken bu durumla gebe kalmanız mümkün değil. Siz normal hayata geri dönün hamile değilsiniz. Korkmuşsunuz o kadar.

İşte bunun için çok geç.
Niyetim sizi kırmak yada yargılamak kesinlikle değil.
O belirtileri ayırmanız mümkün değil malesef, adet öncesiyle hamilelik belirtileri çok benzer.
Test yapamıyorsanız..
Üzgünüm ama bekleyip, yaşayıp öğreneceksiniz.

Tıpta yüzde yüz yok o sebeple biz de kesin diyemiyoruz. Ama siz bakirken bu durumla gebe kalmanız mümkün değil. Siz normal hayata geri dönün hamile değilsiniz. Korkmuşsunuz o kadar.

tesekkur ederim degerlendirmeniz icin . Bebeginizi saglikla kucaginiza almanizi diliyorum .

tesekkur ederim . Umarim yasadigim belirtiler adet oncesi belirtilerdir .
Bebeginizi saglikla kucaginiza almanizi diliyorum .

kızlar merhaba, benim son adet tarihlerim 7 haziran, 6 temmuz ve 6 ağustos. yumurtlama günüm olarak 22 ağustosu hesapladım. 15 ağustosta nişanlımla korunmasız ilişkiye girdik ve içime boşaldı. 5,6 gündür de göğüslerimi şiş hisediyorum. 3 gün önce miratech erken gebelik testi yaptım tek çizgiydi. ama biraz çekiniyorum çünkü düğünüme daha 5 ay var sizce ihtimal var mı ağustos için
lütfen yardımcı olun

Öncelikle sakin olun. Ben de bunu kk'de öğrendim çocuk sahibi olmak öyle kolay değilmiş. O bildiğimiz ihtimaller gerçekten çok düşükmüş. Şu an yapabileceğiniz bir şey yok o erken gebelik belirtileri dediğiniz şeyleri ben her regl dönemi öncesinde yaşıyorum. Bence kesinlikle hamile değilsiniz. Regl tarihinizi bekleyin ve kafanızı dağıtın, düşünmemeye çalışın. Test falan da yapmayın. Reglin üzerinden 5 gün geçer de hala regl olamazsanız test alın yapın emin olamam, duyulmasını da istemiyorum derseniz bir laboratuvara gidip test yaptırın.

Keşke ertesi gün hapı alsaydınız. Bence kimse size yardımcı olamaz buradan. Regl gününüzü bekleyin bence. Umarım olmamıştır bir şey.

Keşke ertesi gün hapı alsaydınız. Bence kimse size yardımcı olamaz buradan. Regl gününüzü bekleyin bence. Umarım olmamıştır bir şey.
Sakin olamıyorum gerçekten içimde öyle bi korku ve tedirginlik var ki size anlatamam. Göğüsler reglden on gün önce şişer mi ya da bebek daha çok küçükken göğüsler hemen şişer mi bilmiyorum inşallah değilimdir gerçekten çok çaresiz hissediyorum kendimi, keşke alsaydım gerçekten

Benim son reglim 14 gün gecikti ve göğüslerim de 10 gün önceden şişmeye başlamıştı. Öyle şiş gezdim günlerce. Yani erken gebelik ve regl belirtileri aynı, testsiz anlamanız çok zor. Reglden kaç gün önce kan testinde sonuç çıkar bilmiyorum ben onu gebe arkadaşlar cevaplayabilir. Ama sizin içinize boşalmış bu durumda en erken şekilde kan testi yaptırmanız lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…