Hamile miyim ?

İyi cesaret etmişsiniz icinize bosalmıs. Biz evliyken bile yapmadık cocuk isteyene kadar.

Çok teşekkür ederim biraz olsun içime su serptiniz sağolun

İçinize su serpmek isterdim ama sizinki yüzde yüz risklik bir durum. Benim regl gecikmem stres kaynaklıydı şüpheli ilişkim yoktu. Ama olan olmuş boş yere stres yaparak bir şey kazanamazsınız. Bir an önce toparlanın ve acilen kan testi yaptırın.

Bu gerçekten cesaretle alakalı bi durum değil, neyse teşekkür ederim
Ben reglden 2 gün önce silik cizgiyle ögrendim hamile oldugumu. Adetten iki gün sonra falan yapmıstık. Herkesin degisik oluyor sanırım yumurtlama zamanı.

Öneriniz için teşekkür ederim en yakın zamanda yaptıracağım

Öneriniz için teşekkür ederim en yakın zamanda yaptıracağım
Rica ederim. Dünyanın sonu değil bunu unutmayın her şeyin çözümü var. Ama lütfen bundan sonra korunun ve olası kazalarda ertesi gün hapını gerekirse zorla imkan yaratıp kullanın.

Rica ederim. Dünyanın sonu değil bunu unutmayın her şeyin çözümü var. Ama lütfen bundan sonra korunun ve olası kazalarda ertesi gün hapını gerekirse zorla imkan yaratıp kullanın.
Öyle tabi ki ama yaşadıklarımı bi bilseniz öyle zor şeyler yaşadım ki tabi ki bu bahane değil önlemimi almalıydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…