kızlar merhaba, benim son adet tarihlerim 7 haziran, 6 temmuz ve 6 ağustos. yumurtlama günüm olarak 22 ağustosu hesapladım. 15 ağustosta nişanlımla korunmasız ilişkiye girdik ve içime boşaldı. 5,6 gündür de göğüslerimi şiş hisediyorum. 3 gün önce miratech erken gebelik testi yaptım tek çizgiydi. ama biraz çekiniyorum çünkü düğünüme daha 5 ay var sizce ihtimal var mı ağustos için
lütfen yardımcı olun
Benim son reglim 14 gün gecikti ve göğüslerim de 10 gün önceden şişmeye başlamıştı. Öyle şiş gezdim günlerce. Yani erken gebelik ve regl belirtileri aynı, testsiz anlamanız çok zor. Reglden kaç gün önce kan testinde sonuç çıkar bilmiyorum ben onu gebe arkadaşlar cevaplayabilir. Ama sizin içinize boşalmış bu durumda en erken şekilde kan testi yaptırmanız lazım.
İçinize su serpmek isterdim ama sizinki yüzde yüz risklik bir durum. Benim regl gecikmem stres kaynaklıydı şüpheli ilişkim yoktu. Ama olan olmuş boş yere stres yaparak bir şey kazanamazsınız. Bir an önce toparlanın ve acilen kan testi yaptırın.
Ben reglden 2 gün önce silik cizgiyle ögrendim hamile oldugumu. Adetten iki gün sonra falan yapmıstık. Herkesin degisik oluyor sanırım yumurtlama zamanı.
İçinize su serpmek isterdim ama sizinki yüzde yüz risklik bir durum. Benim regl gecikmem stres kaynaklıydı şüpheli ilişkim yoktu. Ama olan olmuş boş yere stres yaparak bir şey kazanamazsınız. Bir an önce toparlanın ve acilen kan testi yaptırın.
Ben reglden 2 gün önce silik cizgiyle ögrendim hamile oldugumu. Adetten iki gün sonra falan yapmıstık. Herkesin degisik oluyor sanırım yumurtlama zamanı.
Rica ederim. Dünyanın sonu değil bunu unutmayın her şeyin çözümü var. Ama lütfen bundan sonra korunun ve olası kazalarda ertesi gün hapını gerekirse zorla imkan yaratıp kullanın.
Rica ederim. Dünyanın sonu değil bunu unutmayın her şeyin çözümü var. Ama lütfen bundan sonra korunun ve olası kazalarda ertesi gün hapını gerekirse zorla imkan yaratıp kullanın.