hamile miyim

aylaabdullah

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
18
3
1
34
sürtünme yoluyla ilişkiye girdim vajinama boşalma olmadk
ertesi gün sabah pembe akıntım oldu ve o gün adet oldum normal süresi kadar sürdü
o gün tedbiren pembe akıntıdan şüphelendiğim için ella aldım
soruma cevap verin sorgulayıp suçlamayın lütfen

Hamilesin
sürtünme yoluyla ilişkiye girdim vajinama boşalma olmadk
ertesi gün sabah pembe akıntım oldu ve o gün adet oldum normal süresi kadar sürdü
o gün tedbiren pembe akıntıdan şüphelendiğim için ella aldım
soruma cevap verin sorgulayıp suçlamayın lütfen

sorgulamak yada yargılamak haddime değil ama ne çok görüyoruz şu konularda. eğer bir bilginiz yoksa güvenemediğiniz korktuğunuz bir durum varsa bu işlere girmeyin bu kadar basit. araştırmadan etmeden hiçbişeyi bilmeden bu işlere giriyorsunuz ondan sonra boşa stres boşa ilaç. boşalma olmadan gebelik olmaz. sürtünme yoluyla gebelik olmaz. şüphelendiğiniz bir durum varsa kimse size net cevap veremez gidersiniz bir test yapar rahatlarsınız

Arkadasim eger evli olsalar boyle ayy acaba hamilemiyim degilmiyim? Diye dusunmezler. Hamileyse bile kocasi nufusuna alir. Bunlar nikah kiymamis ayy acaba hamilemiyim??cunku karsisindaki insan cocuk olursa nufusa alicak mi supheli. O yuzden He hamilesin hamile de gec :)
sorgulamak yada yargılamak haddime değil ama ne çok görüyoruz şu konularda. eğer bir bilginiz yoksa güvenemediğiniz korktuğunuz bir durum varsa bu işlere girmeyin bu kadar basit. araştırmadan etmeden hiçbişeyi bilmeden bu işlere giriyorsunuz ondan sonra boşa stres boşa ilaç. boşalma olmadan gebelik olmaz. sürtünme yoluyla gebelik olmaz. şüphelendiğiniz bir durum varsa kimse size net cevap veremez gidersiniz bir test yapar rahatlarsınız

Son düzenleme:
Arkadasim eger evli olsalar boyle ayy acaba hamilemiyim degilmiyim? Diye dusunmezler. Hamileyse bile kocasi nufusuna alir. Bunlar nikah kiymamis ayy acaba hamilemiyim??cunku karsisindaki insan ocuk olursa nufusa alicak mi supheli. O yuzden He hamilesin hamile de gec :)
evlilik dışı ilişki olması yada olmaması değil beni ilgilendiren kısmı cehalet. eğer bir sıkıntı olmayacaksa banane kim kimle ne yapmış ben bu duruma sadece üzülüyorum çünkü sırf erkek arkadaşını kaybetmemek için herşeye he deniyor ama yaptığı şeyle ilgili hiçbir bilgisi yok öte yandan internet elinin altında araştırsa zaten böyle bişey olamayacağını görecek ama kolaya kaçılıyor şu forumda kaç tane konu gördüm böyle

Daha da cok gorurursun bu tiplerden. Bunlar birde dogurup evlat yetirtiricek hey yavrum heyy
evlilik dışı ilişki olması yada olmaması değil beni ilgilendiren kısmı cehalet. eğer bir sıkıntı olmayacaksa banane kim kimle ne yapmış ben bu duruma sadece üzülüyorum çünkü sırf erkek arkadaşını kaybetmemek için herşeye he deniyor ama yaptığı şeyle ilgili hiçbir bilgisi yok öte yandan internet elinin altında araştırsa zaten böyle bişey olamayacağını görecek ama kolaya kaçılıyor şu forumda kaç tane konu gördüm böyle

Ayni konuyu açip durma çocugum ama aaa kimse suclamiyo seni sürtüşmeye devam doğru yoldasin.....

Moda oldu bu ara topikte sürtüşen ella kullanan ergenler... Allah ıslah etsin evladim bi işi yapiyosaniz tam yapin totonuzdan tutuşup düşmeyin böyle ortaliğa...

Back
X