Hamile miyimdir?? Lütfen yorum bırakın..

Gizlikorkak

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2016
11
1
16
29
Şimdi şöyle anlatayım yaklaşık 10 gün önce erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkim oldu. Çamaşırlarımız üzerimizdeydi ayrıca bende ped vardı ve üzerime boşalmadı.
Normalde adet olduğumda veya olmadan önce herhangibir ağrı veya sancı olmaz bu nedenle ne zaman adet olacağımı genelde bilmem.. Yaklaşık olarak bir hafta adetim gecikti söktürücü olarak ilaç veya bitkisel bişeyler de önetebilirsiniz..

Son düzenleme:
Yok canim ne hamilesi bu sartlarda imkansiz hamile kalmak icin rahat olsun

Yasini bilmiyorum ama 8.sinifta bile artik nasil hamile kalinabilecegi ogretiliyor. Yani az cok nasil hamile kalindigini biliyorsan hamile olamayacagini biliyor olman lazim.

Yasini bilmiyorum ama 8.sinifta bile artik nasil hamile kalinabilecegi ogretiliyor. Yani az cok nasil hamile kalindigini biliyorsan hamile olamayacagini biliyor olman lazim.
Ya hamile kalmanın imkansız olduğunun farkındayım ama ufak bi korku işte adet olamayınca bi korku oluştu yoksa bu tür mesajlara bende gülüp geçerdim hep

Ya bu konulari acanlar 12 yaşında mi ?
Uzerinizde birseyler varken ve bosalma olmamisken nasil hamile kalabilirsiniz ?haydar dumene yazilanlarin dalga gecmek icin oldugundan emindm ama artik emin degilim bunlar ciddiler galibbaaa

O kadar kolay olsaydı 1,5 yıldır on yirmi tane tutması lazımdı , malesef o kadar kolay değil

Ya bu konulari acanlar 12 yaşında mi ?
Uzerinizde birseyler varken ve bosalma olmamisken nasil hamile kalabilirsiniz ?haydar dumene yazilanlarin dalga gecmek icin oldugundan emindm ama artik emin degilim bunlar ciddiler galibbaaa
Şu saatte beni güldürdün Allah da seni güldürsün canım kimin ne yaşadığı umrumda diil ama kızlarımızın bu duruma düşmesi çok üzücü çoook da günah... kıyamet yaklaşıo sanırım önceden kadın erkek bizbirine göz ucuyla bakarken şimdi ise..

Hayir kiyamet degil onceden de vardi kizlar ama bu kadar bilgisiz ve bu kadar kucuk yasta olmuyordu bunlar.
Mesela ben 15 yasinda kizlik zarinin ne oldugunu ve nasil hamile kalindigini ogrendim.. duydum arastirdim bilgisizlik kotu birsey. Kimse demiyorki alip karsina bak senin bir zarin var ona bise girerse bozulur erkekten bisey gelirse icine hamile kalirsin diye. Herkes cevreden ogreniyor. Ama bunlarda abarti cnm gerrcekten...!

Kesinlikle ortaokul döneminde fen biyoloji dersinde çiftleşme döllenme anlatıyor ki internet diye bişi var ve muhakkak tüm anneler kızlarına bu uyarıyı yapıyor..kızlarımız bildiği halde saçmalayıp sonrada strese giriyorlar hatta dün makkattan bi ilişki yaşayan kızımız vardı bi topikte onada bayağı şaşırdım makattan ilişkiye girmiş hamile kalırmıyım dio şaka gibi..hamileliği bırak evladım öncelikle makattan ilişki günahların en büyüğü üstelik evli bile dagilken bunu yapıosun birde hamilelik varmıdur die soruosun çok saçma şeyler var arksdaşım kız çocugu yetiştirmek çok önemli bi konu aşırı derecede bilinçlendirmek gerekli..

Dostum korkuyorum diyorum yıllardır hiç adetim düzenin bu kadar gecikmemişti. Bu da neyin ne olduğunu bildiğim halde yine de bi korku oluşturuyor. Elimden gelen bişey değil korkunca tam olarak mantıklı düşünemiyor insan..

Peki bu tarlusal için herhangi bir reçeteye falan ihtiyacım var mıdır? Elimi kolumu sallayarak eczaneye girip alabilir miyim?

Keşke hamile kalmak bu kadar kolay olsaydı. Millet neler yapıyor. Lütfen sonrasında pişman olacağınız şeyler yapmayın. Bugün bu olur yarın daha ileri gidersiniz. Sonra bekaretime bir şey olmuş mudur diye konu acarsiniz. Lütfen dikkatli olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…