• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyimm

watermeloncoco

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2024
21
1
6
28
Elimdeki tek test bu regle 4 gün kala böyle çıktı sizce gebe miyim diğer çizgi de silik oldugundan şüpheye düştüm

Eklentiler

• IMG_8148.webp
    IMG_8148.webp
    66,5 KB · Görüntüleme: 92
Elinde test başka varsa tekrarla, yoksa uğraşma sabah bı kan ver net sonuç alırsın, hayırlısı olur inşallah

Merhaba arkadaşlar ben bugün hcg baktırdım gebeymişim değerim 25 çıktı düşük 2 gün sonra tekrar baktırıcam inşallah değerim güzellikle artar teşekkür ederim yorumlarınız için

Evet ama ben 1 gün sonra tekrar vermişrim 118 çıktı ondan iki gün sonra 245 oldu perşembe doktora gideceğim sizinde artar merak etmeyin
Ay allah razı olsun zaten 1.5 yıldır bekliyorum değer düşük çıkınca üzülmedim desem yalan olur. İnşallah yükselir buraya da yazarım. Siz kaç haftalıksınız

Ay allah razı olsun zaten 1.5 yıldır bekliyorum değer düşük çıkınca üzülmedim desem yalan olur. İnşallah yükselir buraya da yazarım. Siz kaç haftalıksınız
4+2 yeni öğrendim bende sizin gibi çok korktum ama çabuk yükseliyor hiç stres olmayın evde idrar testiniz varsa onunla takip edin giderek koyulaşıyor zaten ben en son bugün idrar testi yaptım baya koyu çıktı tahminim 500 falan oldu hcg

Eklentiler

• IMG_3555.webp
    IMG_3555.webp
    23 KB · Görüntüleme: 55
Maşallah ben de yarın idrar testi yapar bakarım perşembe de tekrar beta baktırırım. Hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz sağlıkla büyüsün. Allahım isteyen herkes nasip etsin canı gönülden amiiiin

Back
X