Hamile ogretmenler :)

MayisPapatyasi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2015
891
815
103
Merhaba. Hamile olan ogretmenler bu baslik altinda toplanip konusalim istedim.
Bizim dogumumuz yaz tatiline denk geldigi icin dogum izni kullanamicaz buyuk ihtimalle. Hamile kalmadan once hic bunu akil edemedim. Boyle yaza denk getirdim.
Ama Allah boyle nasip ettiyse bi sekilde buyuturuz cocuklarimizi insallah.
Benden baska temmuz annesi var mi :)

Merhaba, evet butun iznimiz gidiyo malesef. Hayirlisi diyelim. Okul baslayinca rapor filan alirsin dedi bizim idare. Sen ne dusunuyosun?

evet bu tarihe göre alıncak, aslında ben hesap etmiştim ama 2 defa üst üste kimyasal gebelik geçirince beklemiyelim, ne zaman nasip olursa dedik, hemen hamile kaldım yine, sonuç izinler güme gitti, ilkinde kimyasal gebelik olmasaydı mart gibi olcaktı doğum ve izin mükemmel olcaktı ama nasip değilmiş...

evet bu tarihe göre alıncak, aslında ben hesap etmiştim ama 2 defa üst üste kimyasal gebelik geçirince beklemiyelim, ne zaman nasip olursa dedik, hemen hamile kaldım yine, sonuç izinler güme gitti, ilkinde kimyasal gebelik olmasaydı mart gibi olcaktı doğum ve izin mükemmel olcaktı ama nasip değilmiş...
Boylesi daha hayirlidir belki de. Allah yardim eder ins..

Merhaba arkadaşlar ben de 2015 temmuz annesiyim. Maalesef izinlerimin çoğu tatile gitti. 30,ekimde doğum.iznim bitti ben de 7,5 ay ücretsiz izne ayrılarak yılı kapattım. Sizlerde inş sağ.salim evlatlarınızı kucaklarınıza alırsınız inş

Merhaba arkadaşlar ben de 2015 temmuz annesiyim. Maalesef izinlerimin çoğu tatile gitti. 30,ekimde doğum.iznim bitti ben de 7,5 ay ücretsiz izne ayrılarak yılı kapattım. Sizlerde inş sağ.salim evlatlarınızı kucaklarınıza alırsınız inş
En iyisini yapmissiniz. Ama sanirim bi cogumuz maddi nedenlerden dolayi ucretsiz izne ayrilamicaz. Cocuk 3-4 aylikken bakici tutmak hakkinda ne dusunuyosunuz :(

okurken ,evlenmeden önce hayaller "kesinlikle 1 yaşına kadar anne evde olmalı"ıydı, gerçekler "maddi sebepler":S inşallah 2. çocuk nasip olursa o zaman hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum... evimin okula çok yakın olması, branşımdan dolayı günde 3 saat çalışma ve tam ek ders olayı eğer nasip olup doğar ve sağlık problemi olmassa beni çalışmaya devam fikrine itiyor, hayırlısı artık...

En iyisini yapmissiniz. Ama sanirim bi cogumuz maddi nedenlerden dolayi ucretsiz izne ayrilamicaz. Cocuk 3-4 aylikken bakici tutmak hakkinda ne dusunuyosunuz :KK43:
Açıkçası bebeğin o dönemde çok küçük olduğunu düşünüyorum, ama eğer imkan yoksa ben aile büyüklerinden ziyade bakıcıya sıcak bakıyorum açıkçası.

okurken ,evlenmeden önce hayaller "kesinlikle 1 yaşına kadar anne evde olmalı"ıydı, gerçekler "maddi sebepler":S inşallah 2. çocuk nasip olursa o zaman hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum... evimin okula çok yakın olması, branşımdan dolayı günde 3 saat çalışma ve tam ek ders olayı eğer nasip olup doğar ve sağlık problemi olmassa beni çalışmaya devam fikrine itiyor, hayırlısı artık...
Sartlar cok iyi aralarda eve bile gidebilirsin

Rehberlik ogretmenisiniz sanirim. Cok sanslisiniz gercekten :)
Ben anasinifi ogretmeniyim. 3 saat sut izni bizim de hakkimiz ama gunde 3 saat calisan birine veliler cocugunu vermek istemez heralde. Dolayisiyla mudur de zorluk cikarir mutlaka. Ayrica izin verseler bile hic ekders alamicam.

Ben de özelde kimya öğrt.olarak çalışıyorum. Doğum temmuz sonunda inşallah. Aslında sözleşmem devam ediyordu ama özelde izin olayı da sıkıntı ve ev ile okul arası da epey uzak. İki aylık bebeğimi asla bırakıp gidemem evden diye düşünüyorum.. Mecbur işten ayrılacağım.. Yeni evli olduğum için de sözleşme feshi de sıkıntı olmayacak. Şu an tatilde bile zor geliyor evde oturmak aslında ama çalışan anne çocuğu olmak da çok zor. Ben yaşadım kendi bebeğim yaşasın istemem..
Bir de benim laboratuvarda çok deney yaptırmam gerekiyor. Birebir çalıştırmam gerekenler de var. Haliyle hamile halimle inmemek için de iş yeri hekiminden rapor aldım o da ayrı sıkıntı.. Ne yapalım her şey kuzularımız için..

benimki de 23 temmuz kısmetse, eğer bi problem olmazda okul kapanıncaya kadar çalışabilirsem ekim sonuna kadar izin kullanabiliyorum galiba.. sonrası da Allah kerim :)

Back
X