- 14 Kasım 2015
- 891
- 815
- 103
- Konu Sahibi MayisPapatyasi
-
Bnde oyle dusunuyorum da rapor almak da zor burda. Keske maddi durumum uygun olsaydi da ucretli izne ayrilabilseydimMerhaba, evet butun iznimiz gidiyo malesef. Hayirlisi diyelim. Okul baslayinca rapor filan alirsin dedi bizim idare. Sen ne dusunuyosun?
Aynen bnde oyle :) ama izinler bu tarihe gore aliniyor sanirim.ben de öğretmenim,bence temmuz değil de haziran annesi olcakmış gibi hissediyorum ama:))
Boylesi daha hayirlidir belki de. Allah yardim eder ins..evet bu tarihe göre alıncak, aslında ben hesap etmiştim ama 2 defa üst üste kimyasal gebelik geçirince beklemiyelim, ne zaman nasip olursa dedik, hemen hamile kaldım yine, sonuç izinler güme gitti, ilkinde kimyasal gebelik olmasaydı mart gibi olcaktı doğum ve izin mükemmel olcaktı ama nasip değilmiş...
Bnde oyle dusunuyorum da rapor almak da zor burda. Keske maddi durumum uygun olsaydi da ucretli izne ayrilabilseydim
Yok oyle bisey oldugunu sanmiyorum. Benim de 3. Senem bu seneEvet cok iyi olurdu oyle. 4 yilini doldurmayanlar ucretli izn3 cikamiyolar gibi bisey duydum ben ilk senem. Dogru mu acaba
En iyisini yapmissiniz. Ama sanirim bi cogumuz maddi nedenlerden dolayi ucretsiz izne ayrilamicaz. Cocuk 3-4 aylikken bakici tutmak hakkinda ne dusunuyosunuzMerhaba arkadaşlar ben de 2015 temmuz annesiyim. Maalesef izinlerimin çoğu tatile gitti. 30,ekimde doğum.iznim bitti ben de 7,5 ay ücretsiz izne ayrılarak yılı kapattım. Sizlerde inş sağ.salim evlatlarınızı kucaklarınıza alırsınız inş
Açıkçası bebeğin o dönemde çok küçük olduğunu düşünüyorum, ama eğer imkan yoksa ben aile büyüklerinden ziyade bakıcıya sıcak bakıyorum açıkçası.En iyisini yapmissiniz. Ama sanirim bi cogumuz maddi nedenlerden dolayi ucretsiz izne ayrilamicaz. Cocuk 3-4 aylikken bakici tutmak hakkinda ne dusunuyosunuz
Ay insallah yoktur. :)Yok oyle bisey oldugunu sanmiyorum. Benim de 3. Senem bu sene
Sartlar cok iyi aralarda eve bile gidebilirsinokurken ,evlenmeden önce hayaller "kesinlikle 1 yaşına kadar anne evde olmalı"ıydı, gerçekler "maddi sebepler":S inşallah 2. çocuk nasip olursa o zaman hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum... evimin okula çok yakın olması, branşımdan dolayı günde 3 saat çalışma ve tam ek ders olayı eğer nasip olup doğar ve sağlık problemi olmassa beni çalışmaya devam fikrine itiyor, hayırlısı artık...
Rehberlik ogretmenisiniz sanirim. Cok sanslisiniz gercekten :)okurken ,evlenmeden önce hayaller "kesinlikle 1 yaşına kadar anne evde olmalı"ıydı, gerçekler "maddi sebepler":S inşallah 2. çocuk nasip olursa o zaman hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum... evimin okula çok yakın olması, branşımdan dolayı günde 3 saat çalışma ve tam ek ders olayı eğer nasip olup doğar ve sağlık problemi olmassa beni çalışmaya devam fikrine itiyor, hayırlısı artık...
Insallah iyi bi bakici bulabiliriz. Su an dusunmek icin cok erken ama icimde hep bi sıkıntı varAçıkçası bebeğin o dönemde çok küçük olduğunu düşünüyorum, ama eğer imkan yoksa ben aile büyüklerinden ziyade bakıcıya sıcak bakıyorum açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?