Hamile olabilir miyim? Acabaaaaa

Ozgegrgr

Deisi
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2013
923
78
merhaba arkadaslar subatın 1 nde regl oldum 6 snda bitti benim reglilerim düzensizdir. Regl bitiminden 4 5 gün sonra falan ilişkiye girdik eşim geri çekilme yöntemi ile korunuyo ama sankı bana biraz bulastı gibi geldi bı kac gundur kasıklarımda agrı. beyaz kokusuz akıntı var ve sık sık idrara cıkıyorum 2 gun once kadın doguma gittim kasıklarımda agrı var ve akıntım var diye idrar testı yaptı alttan muayene ile baktı herseyın cok temz agrı ve akıntı olmasını gerektıren hıc bısey yok dedı enfeksiyon kist vs hiç birsey yok dedı. Size sorum hamile olabilirmiyim hamileysem eger alttan ultrasonla bakıldı cıkarmıydı? Vede bu kadar erken belirti olur mu? Uzun oldu biraz :)) okuyan arkadaslara teşekkürler ..!

daha cok erken ama akinti olabilir ama cok yeniyse alttan gorunmez.benim adettim 9 gun gecmisti alltan o zaman gordu.yani ayin 7.8 gibi martta adet olmazsan kesin belli olur

Benim bir sorum var kizlar 23 subatta regl olmam gerekiyordu ama olmadim sadece 22sinde bir kac damla leke geldi hamile olabilirmiyim

olabilirsin biraz daha bekle adet olmazsan test yap.benimde 23 subat bende olmadim ama testte cikmasi icin 1 hafta gecmesi lazim o zaman kesin sonuc cikiyor.sende belirti falan varmi

Aslinda buvun test yaptim ama ne gatif cikti kasik bolgemde agrilar var belimdede agrilar var midem bulaniyo sabahlari ama psikolojik olabilir diyorum.normalde cok duzenlidr regl donemlerim.beni bukadar meraklandiran 22 gece bjrkac damla gelip bidaha hic gelmemesi oldu hasta oldum sandim.ama olmadim testte ne gatif karmakarisik duygular icindeyim :-(

o zaman belki yerlesme kanamsidir bebek rahme yerlestikten sonra vucuda hamielik hormonu salgilaniyor yani kanda baktirisan simdi bile varsa cikar.evdeki testte cikmamasi normal yenidir 5.6 gun sonra tekrar yap yada kan ver.ben bekliyecegim.

Canm test yaptim.negatif cikti kasik ve bel bolgemde agrilar var mide bulantisida oluyo ama psikolojik mi diyorum.beni supheye dusuren 22 sinde bir iki damla gelio daha sonra hic gelmemesi oldu.testtede cikmadi yoktur herhalde

daha bugun ikinci gun testte cikmayabilir cok erken yapmissin testi.iki ucun sonra adet gormezszn tekarar test yap

benimde belimde kasikta cok agri var.hafifi midem kotu.olursa bu ucuncu cocugum olacak.birde dusuk yaptim tecrubeli sayilirim.hamile gibi hisediyorum kendimi ama tetstte gormeden kaptirmak istemiyorum kendimi.iki ay once dusuk yaptim.ara ara birden usume geliyor.bundan onceki hamileliktede cok usuyordum.kafam karisik beklemk en guzeli kendimi baska seylerle oyalamya calisiyorum

Annelik duygusunu tatmissniz ben 9 aylik evliyim olma ihtimalini bile dusunmek heyecanladiriyo insani umarim hayirli haberi alirsiniz

inasllah canima allhim bu guzel duyguyu sanada yasatir.sonucu sonra buraya yaz.bende yazarim.belki ikimizde hamileyizdir.hayirlisi

Kizlar iki gündür sag kasigimda hafif bi agri var belimin sag tarafina vuruyo ayni anda ara arada sola geçiyo o agri ama hafif cok siddetli degil kist enfeksiyon hiç bsey yoktu niye olablr acaba

X