- 14 Kasım 2025
- 25
- 6
- 1
- Konu Sahibi hayallerest
-
Evet 4+225 günde bir olurum normalde pcos olmama rağmen düzenlidir de çok şükür ama işte pcos olunca ben ihtimal vermek istemedim çok. En son reglim 16 Ekim-20 Ekim olması gerekiyo sanırım 4 haftalık hemen hemen
Çok teşekkür ederimm darısı tüm isteyenlerin başınaEvet 4+2
Sağlıkla gelsin
Maşallah cnm hayırlı olsun darısı başımızaEvet canım 6 gün gecikmem vardı bugün netliğe kavuştu çok şükür
bu testlerden anladıgımıza gore 200 300 degerler bıle boyle ıncecık silik cızgı cıkabılıyormus :) hele bazı markalar 500 de bıle sipsilik :) hayırlı olsun saglıkla gelsın ınsallah :)Normalde kan verecektim ama hastane evime iki saat uzaklıkta araba olmadığı için gidemedim bi türlü İlk mavi olanı ( day's doctor) dün sabah ikinciyi yani turuncuya (predictor express)da maviden bi saat sonra yaptım en alttakini de (freely) yaklaşık yarım saat önce yaptım? Sonuç ne bu durumda negatif mi pozitif mi bi akıl verin lütfen ya ??
bu testlerden anladıgımıza gore 200 300 degerler bıle boyle ıncecık silik cızgı cıkabılıyormus :) hele bazı markalar 500 de bıle sipsilik :) hayırlı olsun saglıkla gelsın ınsallah :)
Kızlar testime bakabilir misiniz. Birden fazla attım hepsinde görünüyor mu bilmiyorumMaşallah cnm hayırlı olsun darısı başımıza
testin kendi seridinde bhcg nin boyayacağı kısmı goruyoruz sanki . eger adetıne daha varsa en azından 2 gun daha bekle derim hakkında hayırlısı olsunKızlar testime bakabilir misiniz. Birden fazla attım hepsinde görünüyor mu bilmiyorum
Predictor early test kuruma yapmıyor canım. Adet günüm bugün olmadım 13 kasımda kan testi <5testin kendi seridinde bhcg nin boyayacağı kısmı goruyoruz sanki . eger adetıne daha varsa en azından 2 gun daha bekle derim hakkında hayırlısı olsun
yarın yaptıgında bundan daha net cızgı cıkarsa o zaman umıtlen. ben kuruma yapmaz dıye bısey dıyemem her testı denedım en ıyısı laboquick derim her zaman onda bıle 9 yılda 2 kere kuruma gormusumdur. genellenecek kadar sık olmayabılır tabi. ınsallah hamılesındır :)Predictor early test kuruma yapmıyor canım. Adet günüm bugün olmadım 13 kasımda kan testi <5
Genel erken dönemde ise zaten silik çıkıyor yani gebeliğin başında genellikle çıkıyor çoğu insan silik çizgi ile öğreniyor hani eczacının böyle demesi ne şaşırdım sadece şunu söylemek isterim bazı böyle kaset test değil de farklı böyle erken çıkan testler varmış o testlerde yalancı pozitif çıkıyormuş yani senin testin hangisi bilmiyorum ama burada da sürekli söylüyorlar bir test var o yani yalancı pozitif çıkıyormuş o değilse bence var bir kan testi ile kesinleştir gününde geçti mi acabaTestlerin ilk 5 dakika içindeki halleri bunlar
Sonucum çıkmış
Aynısı bende bebetime de çıktı bnm dah 3 gün var ama güvenme diyor arkadaşım inşallah senin vardır cnmKızlar testime bakabilir misiniz. Birden fazla attım hepsinde görünüyor mu bilmiyorum
Canım en iyisi Predictor early diye düşünüyorum ben diğerlerini kullanıyorum.Aynısı bende bebetime de çıktı bnm dah 3 gün var ama güvenme diyor arkadaşım inşallah senin vardır cnm
Hayırlı olsunAynı şey gelmedi değil aklıma insanı şüpheye düşürüyolar valla6 gün gecikmem vardı pcostan sandım meğer
Ya ben normalde awox fln yapıyorum da ümidim olmadığı için bebetime yaptım yoksa onunla yapardım evdeki testleri bitiriyorum normalde bende yalancı pozitiflik vermemiştiCanım en iyisi Predictor early diye düşünüyorum ben diğerlerini kullanıyorum.
Awox bende silik çizgi çıkardı ama değerim 0dı.Ya ben normalde awox fln yapıyorum da ümidim olmadığı için bebetime yaptım yoksa onunla yapardım evdeki testleri bitiriyorum normalde bende yalancı pozitiflik vermemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?