- 29 Ocak 2015
- 5
- 1
- 31
- Konu Sahibi asdasdasdasd24
Arkadaşlar merhba hazirandan beri falan diane35 kullanıyordum aralık 26 sı gibi bırakıp 30unda reglimi oldum 31 aralık gecesi korunmasız cinsel ilişkiye girdim maalesef. Zararlarının ben de farkındayım her neyse ve içime boşalındı yani adetimin en şiddetli olduğu gün gibi bir şeydi sorna reglim 5ocak civarı bitti norlevo falan da almadım daha önce bi kere kullanmak zorunda kalmıştım tekrar almak istemedm çok korkunç bir hap. Bu arada doğum kontrol hapını da tekrar almaya devam etmedim 6 sonra bırak demişti doktorum çünkü. Fakat en son 30 aralıkta reglim başladı hala olmadı çok stresliyim. Doğum kontrol hapları bırakılınca da 3 ay gibi bi süre regl olmayan çok insan oluyormuş. Şu iki gündür göğüs uçlarım ağrıyo genelde reglden önce olurdu ve sivilcem çıkardı sivilcem de çıktı ama hala regl olmadım üç beş gün önce idrardan hamilelik testi yaptım ikisi de negatif çıktı çizgiler çok netti. Hem ülke değiştirdim hem stresliyim he m doğum kontrol hapı bıraktım ama öte yandan hamile kalmış olma ihtimalim de var küçük de olsa. sizin fikriniz nedir? Reglimin ikinci günü filand ilişki ama bilmiyorum çok korkuyorum.