Hamile olabilir miyim?

asdasdasdasd24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
5
1
31
Arkadaşlar merhba hazirandan beri falan diane35 kullanıyordum aralık 26 sı gibi bırakıp 30unda reglimi oldum 31 aralık gecesi korunmasız cinsel ilişkiye girdim maalesef. Zararlarının ben de farkındayım her neyse ve içime boşalındı yani adetimin en şiddetli olduğu gün gibi bir şeydi sorna reglim 5ocak civarı bitti norlevo falan da almadım daha önce bi kere kullanmak zorunda kalmıştım tekrar almak istemedm çok korkunç bir hap. Bu arada doğum kontrol hapını da tekrar almaya devam etmedim 6 sonra bırak demişti doktorum çünkü. Fakat en son 30 aralıkta reglim başladı hala olmadı çok stresliyim. Doğum kontrol hapları bırakılınca da 3 ay gibi bi süre regl olmayan çok insan oluyormuş. Şu iki gündür göğüs uçlarım ağrıyo genelde reglden önce olurdu ve sivilcem çıkardı sivilcem de çıktı ama hala regl olmadım üç beş gün önce idrardan hamilelik testi yaptım ikisi de negatif çıktı çizgiler çok netti. Hem ülke değiştirdim hem stresliyim he m doğum kontrol hapı bıraktım ama öte yandan hamile kalmış olma ihtimalim de var küçük de olsa. sizin fikriniz nedir? Reglimin ikinci günü filand ilişki ama bilmiyorum çok korkuyorum.

Hamile oldugunu sanmiyorum canim. Cunku hem adetinin ikinci gunu iliski olmus hem de Zaten korundugun ayi takiben olmus reglin. Yani hap kullandigin icin yumurtlama Zaten olmamistir.

Hamile oldugunu sanmiyorum canim. Cunku hem adetinin ikinci gunu iliski olmus hem de Zaten korundugun ayi takiben olmus reglin. Yani hap kullandigin icin yumurtlama Zaten olmamistir.
ama hapı bıraktıktan sonra yumurtlama hemen başlamıyor mu?ben hala regl olmadım da korkuyorum çok belki hapı bıraktığımdan gecikiyo olabilir de o kadar şey okudum hala çok stresliyim sonuçta ihtimal sıfır değil. ayrıca teşekkür ederim :)

Aralik 26da son hapı almışsın yani Aralık'ta yumurtlama olmamış. Zaten 30 da olmuşsun adet. İlişkide o zaman olmuş. Yani bu durumda hamile olmak ımkansız gıbı bırsey. Bence hapı Bıraktığın ıcın gecıkme olmuştur. Birde iklim hava degısıklıgı etkiliyor adet dongusunu. Anladığım kadarıyla gebelık ıstemıyorsun suan. Eğer birkaç gün ıcınde olmazsan regl tekrar bır gebelık testı yaparsın

Aralik 26da son hapı almışsın yani Aralık'ta yumurtlama olmamış. Zaten 30 da olmuşsun adet. İlişkide o zaman olmuş. Yani bu durumda hamile olmak ımkansız gıbı bırsey. Bence hapı Bıraktığın ıcın gecıkme olmuştur. Birde iklim hava degısıklıgı etkiliyor adet dongusunu. Anladığım kadarıyla gebelık ıstemıyorsun suan. Eğer birkaç gün ıcınde olmazsan regl tekrar bır gebelık testı yaparsın.

Aralik 26da son hapı almışsın yani Aralık'ta yumurtlama olmamış. Zaten 30 da olmuşsun adet. İlişkide o zaman olmuş. Yani bu durumda hamile olmak ımkansız gıbı bırsey. Bence hapı Bıraktığın ıcın gecıkme olmuştur. Birde iklim hava degısıklıgı etkiliyor adet dongusunu. Anladığım kadarıyla gebelık ıstemıyorsun suan. Eğer birkaç gün ıcınde olmazsan regl tekrar bır gebelık testı yaparsın.

Cevabınız için çok teşekkür ederim çok düşüncelisiniz bugün reglim başladı ilk başlarda aşırı koyu geldi rengi ondan korktum normalleşti sonra, geri hamile kalınca sanırım ilk ay yine regl olunabiliyo ama sanmıyorm artık yine de çok teşekkür ederim:) evet hamile kalmamam lazımdı biraz aptallık ettim ama ucuz kurtuldum sanırım bi daha korunmasız ilişki asla. kırk yıl yaşlanmış gibi hissediyorum 21 yaşımda :KK70:

Kizlar ben pko hastasiyim. Yaklasik 1 yildir diane35 kullaniyodum. Nisanlimla surtunme yoluyla iliskiye girdik. Ve adet duzensizligi olan biriyim. Bosalma karnima oldu ve bu farkli gunler olmak uzere bi kac defa oldu. En son 23 ocakta zevk suyundan hamile kalinabilecegini ogrendim ve sabah kan testi yaptirdim ardina norlevo kullandim. Bu arada 105kiloyum. Test negatif cikti 4 gun sonra tekrar yaptirdim yine negatif cikti. 29 ocakta kanamam oldu. Kanamam baslayinca diane35'e de basladim. Dianeye başladıktan yaklaşık 12-13 gun sonra kahverengi akintim basladi. 17. Gun ilaci biraktim. 18. Gun idrarda gebelik testi yaptim. Ama bu testi sabah idrarindan 4 saat sonra ki idrarla yaptim, negatif cikti. 2 gun sonra kanamam oldu ve her zamankine benziyo mu benzemiyo mu anlamadim cunku dengesiz kanamalarim var. 2 bucuk gun surdu. Bu arada kanamamin baslamasiyla ishalde oldu. Panikledim ustune gorme mi diye. Dokunsaniz aglicam cunku cok korkuyorum. Her gun burayi ve baska siteleri okuyorum. Su fazla tuketmiyorum idrar rengim koyu. Su an vucudumda gerceklesen hersey belki normal seyler fakat ben korktugumdan dolayi herseyi acaba olarak dusunuyorum. Sizce nedir ne yapmaliyim? Lutfen yardim edin...

Kizlar ben pko hastasiyim. Yaklasik 1 yildir diane35 kullaniyodum. Nisanlimla surtunme yoluyla iliskiye girdik. Ve adet duzensizligi olan biriyim. Bosalma karnima oldu ve bu farkli gunler olmak uzere bi kac defa oldu. En son 23 ocakta zevk suyundan hamile kalinabilecegini ogrendim ve sabah kan testi yaptirdim ardina norlevo kullandim. Bu arada 105kiloyum. Test negatif cikti 4 gun sonra tekrar yaptirdim yine negatif cikti. 29 ocakta kanamam oldu. Kanamam baslayinca diane35'e de basladim. Dianeye başladıktan yaklaşık 12-13 gun sonra kahverengi akintim basladi. 17. Gun ilaci biraktim. 18. Gun idrarda gebelik testi yaptim. Ama bu testi sabah idrarindan 4 saat sonra ki idrarla yaptim, negatif cikti. 2 gun sonra kanamam oldu ve her zamankine benziyo mu benzemiyo mu anlamadim cunku dengesiz kanamalarim var. 2 bucuk gun surdu. Bu arada kanamamin baslamasiyla ishalde oldu. Panikledim ustune gorme mi diye. Dokunsaniz aglicam cunku cok korkuyorum. Her gun burayi ve baska siteleri okuyorum. Su fazla tuketmiyorum idrar rengim koyu. Su an vucudumda gerceklesen hersey belki normal seyler fakat ben korktugumdan dolayi herseyi acaba olarak dusunuyorum. Sizce nedir ne yapmaliyim? Lutfen yardim edin...
Hamile falan değilsin ya. Stres yapma

X