HAMİLE OLABİLİR MİYİM

varansecil

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2016
6
0
1
29
23 Temmuz ilişkiye girmiştik ama yumurtlama dönemi falan pek bilmiyorum yani hesaplamadan olmuştu 1 gecede 3kez içime boşaldı sabahda 1 kere şu sıralar benim hasta olmam gerek çünkü 12 ve 17 arası hasta oluyorum gebelik testi oldum 1hafta önce 3 dk da tek çizgi çıkınca bende hemen çöpe attım beklemem gerekir miydi acaba?? hamilelik belirtilerini okudum bazen başım dönüyor nadir olarak adet ağrısı gibi ağrı geliyor gidiyor olmadım hasta ama bu aralar erken uykum geliyor ve daha derin uyuyorum sizce hamile olabilir miyim?

reglin gecikirse test yap. öncesinde lütfen yapma görüyorum çok üzülüyorlar ben hiç yapmadım

Ben internetten araştırdım şöyle yazıyordu ilişkiden 2 hafta sonrada idrarla gebelik testi yapılabilir diye? Benimki tek çizgi çıktı

Ben internetten araştırdım şöyle yazıyordu ilişkiden 2 hafta sonrada idrarla gebelik testi yapılabilir diye? Benimki tek çizgi çıktı
Ilişkiden 2 hafta sonra derken bu adet gecikmesine gelen zaman diliminden bahsediyo yani yumurtlama adetin 12 ila 14.gunlerinde gerceklesiyo genel olarak bu tarihten 2 hafta sonrasi kastediliyo canm sen adet gecikmesi oldumu sende??

Şunu demek istedim şimdi idrarla gebelik testi nin doğru sonuç verebilmesi için normal eşle ilişkiye girdikten 2hafta sonra gebe olup olmadığını testle öğrenebilirsiniz yazıyordu hayır şu 3yada 4gün içerisinde adet görmem gerek benim daha gecikme olmadı

Adet gecikmesi olmasi lazim öncesinde yapilan test saglikli sonuç vermeyebilir iliskiyi baz almayin.yada kanda baktirim birde erken gebelik testleri var eczanede onu deneyebilirsiniz normal test gebeykende negatif cikabilir dollenmenin ne zaman gerceklestigine bagli birazda cikip cikmamasi adetten once...

Back
X