hamile olabilirmiyim....korkuyorum

kardelenesin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
84
12
merhaba bayanlar doğum kontrol hapı kullanıyorum ama bu ay bir haftadır göğüslerimde dokunmayacağım kadar sızı ve şişlik var hap ile hamile kalan olduğunu duydum ve korktum adet görmeme 10 gün var idrar testi yapsam çıkarmı

Çıkmaz canım ilacda yan etki yapabiliyor belli bi süre kullanımda 3 gün kala felan kan testi yaptirabilirsin istersen neden korkuyorsun ki rahatsızlığın felan mi var

Çıkmaz canım ilacda yan etki yapabiliyor belli bi süre kullanımda 3 gün kala felan kan testi yaptirabilirsin istersen neden korkuyorsun ki rahatsızlığın felan mi var
Ilaci biraksammi acaba... sabahlarida atesim oluyor yaniyom sanki sonra geciyor ama ateş. ..iki tane var 3 olsun istemiyorum ama nasip tabi

kısmet canı onunu kesme hıc bır seyın ılacı oyle kafana gor bırakma bence cok suphe edıyorsan bı kan testı ver bıde ıkı gebelık gecırmısın az cok anlarsın sanki

Canim emin olmadigim zamanlar ek korunma yontemi kullanirdim.. Seninde hani unuttugun zaman veya hani hapa baslama gunlerine bi aksaklik felan oldu mu ?

Canim emin olmadigim zamanlar ek korunma yontemi kullanirdim.. Seninde hani unuttugun zaman veya hani hapa baslama gunlerine bi aksaklik felan oldu mu ?
Aksilik oldu gibi çünkü annem ile ilgili sağlık problemleri oldu o uuzden korktum bir kaç gün daha bekliyim test yapayim teşekkür ederim

rıca ederım canım bekle bakalım hakkında hayırlısı suphen varsada kullama ark bırı bılememıs ıcıs cocugu kalbı delık dogdu 5 aylıkken kayb ettı rıske atma

X