hamile olabilirmiyim

bglm

Herşey İçin Hayırlısı...
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
570
243
Kızlar adetimden 3 gün önce eşimle birlikte olduk adet olmadım adetim 3 gün geçti hamile olma ihtimalim var mı sizce böyle bir durum yaşayan varmı aranızda

Kızlar adetimden 3 gün önce eşimle birlikte olduk adet olmadım adetim 3 gün geçti hamile olma ihtimalim var mı sizce böyle bir durum yaşayan varmı aranızda

Böyle bir durum yaşamadım ama hamile kalınabilir. Geç döllenme diyorlar buna.

kızlar 15 şubatta regl oldum bu tarihe kadar 6-7 kez beraberlik oldu, dün uyurken büyük bir sancıyla uyandım inim inim inledim resmen adet sancısı gibiydi acaba bu yerleşme sancısı olabilir mi? adet gecikmemi beklemeden bir fikir sahibi olmak istiyorum :KK43: hemen kalsam keşke :)

kızlar 15 şubatta regl oldum bu tarihe kadar 6-7 kez beraberlik oldu, dün uyurken büyük bir sancıyla uyandım inim inim inledim resmen adet sancısı gibiydi acaba bu yerleşme sancısı olabilir mi? adet gecikmemi beklemeden bir fikir sahibi olmak istiyorum :KK43: hemen kalsam keşke :)
İnşallah hamilesindir canım

merhaba kızlar 06.02.2015de normal adetimi oldum 5 gün sürdü sonraki adetim ise 07.03.2015 de oldum sadece ilk gün normal gelir gibi oldu ama adetim çok az geldi 4 gün sürdü fakar günde bir yaprak orkit doldurmadı kahverengi lekenlenme seklinde oldu asırı yorgunluk var bu aralar sag kasıgım agrıyor arada midem bulanıyor yada yanıyor ve 3 gundur ishalim ve ben myrolon (dogumkontrolhapı) kullanıyorum hamile olabilirmiyim ?

Mrb kızlar adetime 2 gün var ama karnımda sancı oluyo akıntım oluyo adet oldum sanıyorum ama olmuyorum belim çok ağrıyo sizce kan testi yapsam veya erken hamilelik testi çıkarmı

Mrb kızlar adetime 2 gün var ama karnımda sancı oluyo akıntım oluyo adet oldum sanıyorum ama olmuyorum belim çok ağrıyo sizce kan testi yapsam veya erken hamilelik testi çıkarmı
kan testinde çıkma olasılığı daha yüksektir yaptırabilirsiniz

arkadaşlar ben de hamilelik belirtileri var göğüslerde hassasiyet ve adet sancısı gibi ağrılar adetime 1 hafta var kan testi yaptırdım 0.1 çıktı ama bu belirtileri hiç yaşamamıştım

0.1 derken yani ne anlama geliyo birde bir hafta öncesinden belli olurmuki

X