hamile olan arkadaşlar yardım istiyoruz sizden :(

Zehna67

sabır ve duâ (küçük meleğim artık benimlesin)
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
1.186
768
43
Hamileyken akintilariniz nasil oluyordu nasil belirtiler vardı
!!! Yardımmmm!!!

Evet ya yumurtlamadan ne kadar süre sonra nasıl bir akıntı kivami rengi vs ve nasıldı :super:

Bende geldim cok merak ediyorumm :) sey yap degistirebiliyosan konu basligini -arkadaslar acil yardim akintiiiiii- yap merak edip gelirler :D

kizlar ben hamilelikte yeniyim daha ama yazim bende aynu yumurtama günündeki gibi ama iki parmak arasinda uzamayan yapiskan bisekilde oldu

rengi beyaz gibi normal akintim gibiydi bendeki halende ole

rengi beyaz gibi normal akintim gibiydi bendeki halende ole
Kiz sen nerelerdesin :) yeni konu actim ben eylul ayina hamile girmek isteyenler diye :D tecrubelerini ordan yaz bize sen cogumuz eylul basini bekliyoruz artik az kaldi surda 2-3 hafta

Bnde adetimden üç dört gün önce başladı beyaz renkte ve lavaboya adet oldum sanıp gidiyodum biraz fazlaydı hala da var azaldı ama

İlk başta ben belirti hiss etmiyordum sadece adet olaakmışım gibi ağrılarım vardı...daha sonra beyaz akıntı geldi 9 haftalık hamileyim hala var be dahada çok

Kızlar yaklaşık 5.haftama girdim.hiç akıntım olmadı benim normal akıntım oldu.annemin de hiç olamamış.kişiden kişiye değişiyo.

index.php

Adet olacakmis gibi hafif agrilar oluyor ve adet gunune yakin beyaz akinti geliyor once biraz fazla sonra gittikce azaldi amma haylada devam ediyor

Kızlar yaklaşık 5.haftama girdim.hiç akıntım olmadı benim normal akıntım oldu.annemin de hiç olamamış.kişiden kişiye değişiyo.
Canim ya gunaydin benim bugun adet gunum ama adet belirtim de pek yok, bu ay sadece goguslerimden suphelenmistim bi de arada gelen sancilarim daha farkliydi sanki, ama ne belim agrio ne de uyuklama hali var. Hatta uyuyamiyorum sende bu ikisi ne durumdaydi?

merhabalar arkadaşlar benmde akıntım çok oldu. bat.tan 1 hafta önce başladı halen devam ediyor.bikaç defa çok yoğun beyaz akıntım oldu şimdide sürekli oluyor fakat o kadar yoğun değil ve şeffaf oluyor daha çok

Back
X