Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz sen nerelerdesin :) yeni konu actim ben eylul ayina hamile girmek isteyenler diyerengi beyaz gibi normal akintim gibiydi bendeki halende ole
Peki ne zaman başladı canim akıntı yumurtlamadan sonra şüpheli iliskiden sonra diyeyim daha dogrusukizlar ben hamilelikte yeniyim daha ama yazim bende aynu yumurtama günündeki gibi ama iki parmak arasinda uzamayan yapiskan bisekilde oldu
Peki ne zaman başladı canim akıntı yumurtlamadan sonra şüpheli iliskiden sonra diyeyim daha dogrusu
Akintim yoktu kizlar normalde adete yakin yogunlasir az birşey normal her zaman ki akintim vardi rengi kivami her zaman ki gibiydi 11 haftaligiz öyle abartilacak akintim yokHamileyken akintilariniz nasil oluyordu nasil belirtiler vardı
!!! Yardımmmm!!!
Canim ya gunaydin benim bugun adet gunum ama adet belirtim de pek yok, bu ay sadece goguslerimden suphelenmistim bi de arada gelen sancilarim daha farkliydi sanki, ama ne belim agrio ne de uyuklama hali var. Hatta uyuyamiyorum sende bu ikisi ne durumdaydi?Kızlar yaklaşık 5.haftama girdim.hiç akıntım olmadı benim normal akıntım oldu.annemin de hiç olamamış.kişiden kişiye değişiyo.