hamile olan arkadaşlar yardım istiyoruz sizden :(

Hamileyken akintilariniz nasil oluyordu nasil belirtiler vardı
!!! Yardımmmm!!!
Hamileliğim 2 haftasında başladı ve 10 haftaya kadar devam etti sarımsı rengindeydi beni mafetti kendimden tiksinir olmuştum artık ama ben bişe farkettim 10 haftaya kadar bulantılarımdan dolayı su içemiyordum az içebiliyordum su içmeyi arttırınca akıntımda geçti sanki şuan rahatım çok şükür

Canim ya gunaydin benim bugun adet gunum ama adet belirtim de pek yok, bu ay sadece goguslerimden suphelenmistim bi de arada gelen sancilarim daha farkliydi sanki, ama ne belim agrio ne de uyuklama hali var. Hatta uyuyamiyorum sende bu ikisi ne durumdaydi?
Ben de uyuklama hali yoktu ama çok yorgundum hiç bi iş yapamıyorum.gögüslerimde de hala bi hassasiyet yok tatlım.sadece çok Ağrı'm oldu Rahmi'me bıçak saplanır gibi oldu gece yüz üstü yatamadım o derece çok Ağrı'm oldu tek belirtim buydu.bugün bi test yap bakalım.sonra hayırlı haberini verirsin inşallah :halay:

Ben de uyuklama hali yoktu ama çok yorgundum hiç bi iş yapamıyorum.gögüslerimde de hala bi hassasiyet yok tatlım.sadece çok Ağrı'm oldu Rahmi'me bıçak saplanır gibi oldu gece yüz üstü yatamadım o derece çok Ağrı'm oldu tek belirtim buydu.bugün bi test yap bakalım.sonra hayırlı haberini verirsin inşallah :halay:
Benim adet sancisi gibi olan sancim o kadar az ki umutlanmiyorum hic suan o yuzden :( gunde 5 kere filan vuruyo 10 saniye filan suruyo,senin daimi bi agri miydi canim

Hamileyken akintilariniz nasil oluyordu nasil belirtiler vardı
!!! Yardımmmm!!!
canım bende çok yeniyim ik üç haftalık anca çok belirtim olmadı göğüs acıması arada bel ağrısı bide adet sancısı gibi arada oldu ama ben adet öncesi diye düşünmüştüm:dua::anneadayı: bide senle aynı gibiyiz senin beta değerii kaç çıkmıştı canım

Benim adet sancisi gibi olan sancim o kadar az ki umutlanmiyorum hic suan o yuzden :KK43: gunde 5 kere filan vuruyo 10 saniye filan suruyo,senin daimi bi agri miydi canim
Evet hala da devam eden daimi bi ağrı.şöylede bişey var anneme Ağrı'm var dedim çok şaşırdı onun hiç Ağrı'sı olmamış.herkeste ağrı olmuyo bence onunla değerlendirme.

Evet hala da devam eden daimi bi ağrı.şöylede bişey var anneme Ağrı'm var dedim çok şaşırdı onun hiç Ağrı'sı olmamış.herkeste ağrı olmuyo bence onunla değerlendirme.
Cok saol canim benim pozitif yorumun icin, ben biraz kiyimsizim olsaydi buyuk ihtimal belirtilerim tavan yapardi gibi geliyo:) o yuzden bu ay pek umudum kalmadi ama yine de acaba dio iste insan :/ 33.gunum bugun

Ben
Cok saol canim benim pozitif yorumun icin, ben biraz kiyimsizim olsaydi buyuk ihtimal belirtilerim tavan yapardi gibi geliyo:) o yuzden bu ay pek umudum kalmadi ama yine de acaba dio iste insan :/ 33.gunum bugun
ben 5 haftalık hamileymişim :110: bilmeden bi sürü ilaç kullandım röntgene girdim.idrar testi yaptım ama ilkinde çıkmadı.halbu ki korunmuyorduk.ahmaklık yaptım o kadar ilaç kullanarak sende benim hatama düşme yoktur deme belki vardır.ona göre tedribi bırakma ben gibi :bicak:

Ben
ben 5 haftalık hamileymişim :110: bilmeden bi sürü ilaç kullandım röntgene girdim.idrar testi yaptım ama ilkinde çıkmadı.halbu ki korunmuyorduk.ahmaklık yaptım o kadar ilaç kullanarak sende benim hatama düşme yoktur deme belki vardır.ona göre tedribi bırakma ben gibi :bicak:
Yok aylardir varsa diye ilac kullanmiyorum ama hep sonu husran, kramplar ne zamaan baslisti canim hatirliyo musun

Kzlar sze bi srum var bnm yumurtlamdn beri ck akintm var ama bole bembeyaz cok yoqun kabizlik var karnmda qoqsumde sislik var qoqs uclarmda koyulasma var bn hamileliktn suphe edyrdm hemde cok ama 2 qn once yani adet qunmden 1 qun once kan testi yaptm negatif dun adet olmam lazmdi olmadm buqunde olmadm akintm hala devam ediyo ve buqun sool kasiqmda cok batma var bacaqima vuruyor batmasi szce hala ihtimal varmi ?

Kzlar sze bi srum var bnm yumurtlamdn beri ck akintm var ama bole bembeyaz cok yoqun kabizlik var karnmda qoqsumde sislik var qoqs uclarmda koyulasma var bn hamileliktn suphe edyrdm hemde cok ama 2 qn once yani adet qunmden 1 qun once kan testi yaptm negatif dun adet olmam lazmdi olmadm buqunde olmadm akintm hala devam ediyo ve buqun sool kasiqmda cok batma var bacaqima vuruyor batmasi szce hala ihtimal varmi ?
Bnde hamileligimi akintimin fazla olmasindan anlamistim ama bnm adete 2 gun kala idrar testinde cikmisti seninde olsa cikardi bnce cunku kan testinde gosterirdi hakkinda hayirlisi olsn insallh

Back
X