- 14 Haziran 2016
- 280
- 93
- 13
- 35
- Konu Sahibi zeynep3446
-
Merhaba aynısını ben de yaşadım. Sat 7 kasimdi, aralık ayının başında eşimle birlikte olduktan sonra koyu renkli kanama oldu, ben de adetim yakın ondan diye düşünürken 13 aralıkta hamile olduğumu öğrendim, isterseniz biraz daha bekleyip kan testi yaptırın.Kızlar ben 14 aylık evliyim ve cocuk istiyorum. dün ilişkiden sonra kanamam oldu bu ay ikinci kan görüşüm. şu an kan falan yok temizim. adet olmama daha 1 hafta var. Benim gibi daha önce aynısını yaşayıp hamile olduğunu öğrenenler varmı acaba. inşallah hamileyimdir...
Onunla ilgili fikrim yok canim benim koyu renkli birkaç damlaydi insallah Rabbim gönlüne göre verir, sen yine de bi test yap istersencanım benin kahve renkte değildi ama bildiğin kandı
inşallah canım ya. şimdi test yapıp hüsrana uğramak istemiyorum. günümü bekliycem :)Onunla ilgili fikrim yok canim benim koyu renkli birkaç damlaydi insallah Rabbim gönlüne göre verir, sen yine de bi test yap istersen
canım sen sorunla alakalı cevap almak istiyosan konu açip sor lütfen. burda benim sorumun cevapları yazılıyor.nolur bana da bişiler söyleyin yaşayan var mı bunu bata 3 gün kala bulantılarım başladı bat günü adet oldum ama 6 gün süren kanamam 3. günde bitti ama 2 gün adet kanı gibiydi böyle yerleşme olur mu çünkü mide bulantılarım artarak devam ediyor şaşırdım kaldım ben hiç böyle adette olmamıştım ilk defa oldu 5 gün yoğun sürerdi normalde 6. gün yıkanırdım biterdi bunu yaşayıp hamile olan var mı
gecen ay banada oyle oldu cnm ama malesef hamıle degıldım vucut kendını alıstıyor bencenolur bana da bişiler söyleyin yaşayan var mı bunu bata 3 gün kala bulantılarım başladı bat günü adet oldum ama 6 gün süren kanamam 3. günde bitti ama 2 gün adet kanı gibiydi böyle yerleşme olur mu çünkü mide bulantılarım artarak devam ediyor şaşırdım kaldım ben hiç böyle adette olmamıştım ilk defa oldu 5 gün yoğun sürerdi normalde 6. gün yıkanırdım biterdi bunu yaşayıp hamile olan var mı
Kendini bu kadar şartlandırma. Ilişki sonrası kanama, eşin fazla derine girdiyse zorlamışsa sebebi bu olabilir. Psikolojik olarak bütün hamilelik belirtilerini yaşayanları bilirim karınları bile büyüyordu. Önemli olan sizin sağlığınız, stres yapmayın ve tadını çıkarın. Allah doğru zaman geldiğinde size bu güzel duyguyu yaşatacak ve sağlıklı güzel bir bebek nasip edecektir. Kasma kendini ve sakın şartlandırma.Şimdi de kahverengi akıntım oldu. anlamadim be oluyor insallah hamileyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?