HAMİLE OLANLAR ACİL BAKARMISINIZ

zeynep3446

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2016
280
93
13
35
Kızlar ben 14 aylık evliyim ve cocuk istiyorum. dün ilişkiden sonra kanamam oldu bu ay ikinci kan görüşüm. şu an kan falan yok temizim. adet olmama daha 1 hafta var. Benim gibi daha önce aynısını yaşayıp hamile olduğunu öğrenenler varmı acaba. inşallah hamileyimdir...

Merhaba aynısını ben de yaşadım. Sat 7 kasimdi, aralık ayının başında eşimle birlikte olduktan sonra koyu renkli kanama oldu, ben de adetim yakın ondan diye düşünürken 13 aralıkta hamile olduğumu öğrendim, isterseniz biraz daha bekleyip kan testi yaptırın.

nolur bana da bişiler söyleyin yaşayan var mı bunu bata 3 gün kala bulantılarım başladı bat günü adet oldum ama 6 gün süren kanamam 3. günde bitti ama 2 gün adet kanı gibiydi böyle yerleşme olur mu çünkü mide bulantılarım artarak devam ediyor şaşırdım kaldım ben hiç böyle adette olmamıştım ilk defa oldu 5 gün yoğun sürerdi normalde 6. gün yıkanırdım biterdi bunu yaşayıp hamile olan var mı

canım sen sorunla alakalı cevap almak istiyosan konu açip sor lütfen. burda benim sorumun cevapları yazılıyor.

gecen ay banada oyle oldu cnm ama malesef hamıle degıldım vucut kendını alıstıyor bence

inşallah hamilesindir bu yerleşme olabilir ben bi düşük yaptım mayıs başında benimde kahverengimsi kanımsı bi renkti bi kaç damla geldi ama ben günümü beklemiştim hamile olduğumu günüm geçtikten 2 gün sonra öğrenmiştim inşallah sen benim gibi sonradan hüsrana uğramazsın ben bebeğimi kaybettim sen çok dikkat et hepiniz çok dikkat edin ben çok üzüldüm sizler üzülmeyin inşallah şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum hatta şüpheleniyorum kendimden ben bu kez çok erken göğüslerim hassaslaştı şişliğim var ve adet sancısı gibi sancı giriyor ara sıra hayırlısı bakalım

Benim ilk gebeliğimde öyle oldu yerleşme kanaması o ve normal.

Şimdi de kahverengi akıntım oldu. anlamadim be oluyor insallah hamileyimdir
Kendini bu kadar şartlandırma. Ilişki sonrası kanama, eşin fazla derine girdiyse zorlamışsa sebebi bu olabilir. Psikolojik olarak bütün hamilelik belirtilerini yaşayanları bilirim karınları bile büyüyordu. Önemli olan sizin sağlığınız, stres yapmayın ve tadını çıkarın. Allah doğru zaman geldiğinde size bu güzel duyguyu yaşatacak ve sağlıklı güzel bir bebek nasip edecektir. Kasma kendini ve sakın şartlandırma.

kızlar siz deneyımlısınızdır

ben 3,5 yalık hamıleyım.... mesela bazen bi tel calıyo dalmışssam o an aniden korkuyorum ya da arladasım ıs yerınde arkamdan gelmıs mesela ben farketmedığım geldıgını anıden adımı cagırınca ayy dedim irkildim korktum yani( bebeğime bsy olur mu siz nasıldınız? birde aılevı sıkntılar vs stres sinirr oluyorum ister istemez.. tedirgin oluyorum. yardımınızı rica ediyorum.yorumlarınızı...

canım henüz o kadar tecrübe yaşayamadım nasip olmadı ama yüce Rabbim bebeğini korusun sağ salim kucağına al ama şu an çok tedirgin durumdasındır o yüzden oluyor bunlar korkma sen hiç bişey olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…