Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Orası öyle de daha cok erken daha evlilige alisamadim esim calisiyo aksama kadar yalnizim cogu zaman aksama kadar kahvalti bile yapmiyorum daha kendime bile bakmayi ögrenememisken bebege nasil bakarim hic bilmiyorumCanım sizin için hayırlısı buymuş demekki. Rabbim gönderdiyse vardır bunda da bir hayır.
yanlış düşünüyorsun bence burada bebek sahibi olmayı bekleyen binlerce kadın var sen kalkmış uygun zaman değildi diyorsun bu işler planla zamanla olmuyor canım Rabbim nasip ettiyse vardır mutlaka bir hayır istemiyorsan korunsaydın madem bence sakın ağlama ALLAHIN gücüne gider hem bebeğin sana arkadaş olur yoldaş olur eşinle seni birbirinize daha sıkı bağlar4 ay oldu evleneli daha 2 ay birlikte vakit gecirebildik cok kisa bi zaman bu sonra büyük bi trafik kazasi yaptik ölümden döndük esim 2 aydir ayaklari kirikti yatiyodu tam son zamanlarda yeni yeni kendimizi toparlamaya istedigimiz hayati yasamaya basladik daha 3 hafta oldu simdi de bu cikti o kadar beklemedigim hic istemedigim kendimi hic hazir hissetmedigim zaman oldu ki soranlara bile daha 1 sene düşünmüyorum diyordum o kadar ki konuya uzagim
4 ay oldu evleneli daha 2 ay birlikte vakit gecirebildik cok kisa bi zaman bu sonra büyük bi trafik kazasi yaptik ölümden döndük esim 2 aydir ayaklari kirikti yatiyodu tam son zamanlarda yeni yeni kendimizi toparlamaya istedigimiz hayati yasamaya basladik daha 3 hafta oldu simdi de bu cikti o kadar beklemedigim hic istemedigim kendimi hic hazir hissetmedigim zaman oldu ki soranlara bile daha 1 sene düşünmüyorum diyordum o kadar ki konuya uzagim
Bendekini sana versem olur muHic öyle düşünme arkadaşım bak bu ay bebis yine nasip değilmiş bana.ve daha bebek isteyen bir çok arkadaşıma.bebek deyip geçme inan evladın bi bakiyosunki can yoldaşın oluyor onunla kederlerini yalnızlığını Unutuyorsun.nasıl anne olurum deme kucağına aldigin an tüm kaygıların bitiyo yavaş yavaş ogreniyosun herşeyi onunla hayata tutunuyosun evlat bambaşka bisey :) içinde bi kalp daha atıyor seninkiyle birlikte. sırf hazır değilsin diye durduracaksan o kalbi buda senin fikrin.
Sizin ne zamandir olmuyo ?Hic öyle düşünme arkadaşım bak bu ay bebis yine nasip değilmiş bana.ve daha bebek isteyen bir çok arkadaşıma.bebek deyip geçme inan evladın bi bakiyosunki can yoldaşın oluyor onunla kederlerini yalnızlığını Unutuyorsun.nasıl anne olurum deme kucağına aldigin an tüm kaygıların bitiyo yavaş yavaş ogreniyosun herşeyi onunla hayata tutunuyosun evlat bambaşka bisey :) içinde bi kalp daha atıyor seninkiyle birlikte. sırf hazır değilsin diye durduracaksan o kalbi buda senin fikrin.
Benim kızım 9 yasında ikinciyi istiyoruz yaklaşık 5 aydır korunmuyoruz ama olmuyor tabi yasimizda geçiyor 34 yaşındayım.hic merak etme o kotu duyguların ilk hareketlerini hissettiğim an geçecek ve iyki onu aldirmamisim diyeceksin.elini karnına koyup heran oynamasını isteyeceksin :)Belki de belirtiler beni bu kadar bunalıma soktu bilmiyorum uyuyamıyorum sabah erken saatte basliyo aksama kadar midem bulaniyo kasiklarim sancilaniyo agzimda tat duyusu denen bisey kalmadi hele esime karsi o kadar ilgisizlestim ki o kadar cok sevmeme ragmen sarilmak bile istemiyorum ona artik yemek yiyemiyorum sevdigim bütün yiyeceklerden midem bulaniyo böyle olunca tadim tuzum da olmuyo hic bisey yapmak gelmiyo icimden iyice sevimsizlestim esim de kendinden sogudugumun farkinda bu benim elimde degil ama ona anlatamiyorum onu artik sevmedigimi düşünüyo
Benim karnimdaki su an ortalama 3 haftalik sanmiyorum daha kalbi yoktur cok yeni dahaBebegin kalbi 5- 5.5haftalıkken atmaya baslar hatta bazen daha erken sana sunu diyebilirim ki cevrem keşke aldirmasaydim diyen insanlarla dolu.tabi bide bunun vebali var iyi düşün canım bize elbette karışmak düşmez bunlar sadece fikir ve tecrubelerimiz
Sizi de düşünüyorum bazen cocuk gercekten benim korktugum gibi kötü bisey olsa niye ikinciyi düsünesiniz ki :) korkum 22 yasindayim daha o kadar cocuk ruhluyum ki kendimi taniyorum kendim cocukken ona nasil bakicam hic bilmiyorumBenim kızım 9 yasında ikinciyi istiyoruz yaklaşık 5 aydır korunmuyoruz ama olmuyor tabi yasimizda geçiyor 34 yaşındayım.hic merak etme o kotu duyguların ilk hareketlerini hissettiğim an geçecek ve iyki onu aldirmamisim diyeceksin.elini karnına koyup heran oynamasını isteyeceksin :)