hamile oldugumu yeni ögrendim

hacerx70

Guru
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
324
52
35
Kizlar ilac kullaniyordum hic beklemiyordum hamile kalmayi ama biraktigim kisa bi sürede olmus henüz 4 aylik evliyim ve kendimi hic hazir hissetmiyorum o kadar kararsizim ki ögrendigimdeN beri agliyorum konuşacak hiç kimsem yok lütfen birileri benimle konussun artık :'(

Canım sizin için hayırlısı buymuş demekki. Rabbim gönderdiyse vardır bunda da bir hayır.

Canım sizin için hayırlısı buymuş demekki. Rabbim gönderdiyse vardır bunda da bir hayır.
Orası öyle de daha cok erken daha evlilige alisamadim esim calisiyo aksama kadar yalnizim cogu zaman aksama kadar kahvalti bile yapmiyorum daha kendime bile bakmayi ögrenememisken bebege nasil bakarim hic bilmiyorum

4 ay oldu evleneli daha 2 ay birlikte vakit gecirebildik cok kisa bi zaman bu sonra büyük bi trafik kazasi yaptik ölümden döndük esim 2 aydir ayaklari kirikti yatiyodu tam son zamanlarda yeni yeni kendimizi toparlamaya istedigimiz hayati yasamaya basladik daha 3 hafta oldu simdi de bu cikti o kadar beklemedigim hic istemedigim kendimi hic hazir hissetmedigim zaman oldu ki :KK43: soranlara bile daha 1 sene düşünmüyorum diyordum o kadar ki konuya uzagim :KK43:

4 ay oldu evleneli daha 2 ay birlikte vakit gecirebildik cok kisa bi zaman bu sonra büyük bi trafik kazasi yaptik ölümden döndük esim 2 aydir ayaklari kirikti yatiyodu tam son zamanlarda yeni yeni kendimizi toparlamaya istedigimiz hayati yasamaya basladik daha 3 hafta oldu simdi de bu cikti o kadar beklemedigim hic istemedigim kendimi hic hazir hissetmedigim zaman oldu ki :KK43: soranlara bile daha 1 sene düşünmüyorum diyordum o kadar ki konuya uzagim :KK43:
yanlış düşünüyorsun bence burada bebek sahibi olmayı bekleyen binlerce kadın var sen kalkmış uygun zaman değildi diyorsun bu işler planla zamanla olmuyor canım Rabbim nasip ettiyse vardır mutlaka bir hayır istemiyorsan korunsaydın madem bence sakın ağlama ALLAHIN gücüne gider hem bebeğin sana arkadaş olur yoldaş olur eşinle seni birbirinize daha sıkı bağlar

kendini hazır hissetmiyorssan yapman gerekenleri biliyorsn... sonuçta burdaki biçok problemli ailenin kökeni evliliğin oturmaması. oturmamış evliliklerde kendilerini hazır hissetmeden hamile kalıyorlar sonra yaşadığı müddetçe çocuklara eziyet oluyor.psikolojisi bozuk bireyler olarak gelişiyrlar büyüyorlar. bu sana ders olsun kesin korun ve hazır olunca anne ol benim fikrim tabiki arkadaşım...

Hic öyle düşünme arkadaşım bak bu ay bebis yine nasip değilmiş bana.ve daha bebek isteyen bir çok arkadaşıma.bebek deyip geçme inan evladın bi bakiyosunki can yoldaşın oluyor onunla kederlerini yalnızlığını Unutuyorsun.nasıl anne olurum deme kucağına aldigin an tüm kaygıların bitiyo yavaş yavaş ogreniyosun herşeyi onunla hayata tutunuyosun evlat bambaşka bisey :) içinde bi kalp daha atıyor seninkiyle birlikte. sırf hazır değilsin diye durduracaksan o kalbi buda senin fikrin.

Hic öyle düşünme arkadaşım bak bu ay bebis yine nasip değilmiş bana.ve daha bebek isteyen bir çok arkadaşıma.bebek deyip geçme inan evladın bi bakiyosunki can yoldaşın oluyor onunla kederlerini yalnızlığını Unutuyorsun.nasıl anne olurum deme kucağına aldigin an tüm kaygıların bitiyo yavaş yavaş ogreniyosun herşeyi onunla hayata tutunuyosun evlat bambaşka bisey :) içinde bi kalp daha atıyor seninkiyle birlikte. sırf hazır değilsin diye durduracaksan o kalbi buda senin fikrin.
Bendekini sana versem olur mu

Sizin ne zamandir olmuyo ?

Belki de belirtiler beni bu kadar bunalıma soktu bilmiyorum uyuyamıyorum sabah erken saatte basliyo aksama kadar midem bulaniyo kasiklarim sancilaniyo agzimda tat duyusu denen bisey kalmadi hele esime karsi o kadar ilgisizlestim ki o kadar cok sevmeme ragmen sarilmak bile istemiyorum ona artik yemek yiyemiyorum sevdigim bütün yiyeceklerden midem bulaniyo böyle olunca tadim tuzum da olmuyo hic bisey yapmak gelmiyo icimden iyice sevimsizlestim esim de kendinden sogudugumun farkinda bu benim elimde degil ama ona anlatamiyorum onu artik sevmedigimi düşünüyo

Esimle ortak karar almak istedim ona fikrini sordum yani olursa aslinda bizim icin de degisiklik olur bu kötü bisey degil diyo ama o da henüz hazir degil olsun bebegimiz ben cok istiyorum sakin aldirmayi felan düşünme demiyo sadece sen bilirsin diyo bütün yükü bana kalinca daha da kötü hissediyorum ilerde olmaz diye bisey yok diyorum hazir hissettigimiz zaman yapalim istiyorum :KK43: hem bu düşündüklerimi henüz kalbi yok ama karnımdaki anliyo mu acaba kiziyo mu bana diye düşünüyorum bazen :'(

Belki de belirtiler beni bu kadar bunalıma soktu bilmiyorum uyuyamıyorum sabah erken saatte basliyo aksama kadar midem bulaniyo kasiklarim sancilaniyo agzimda tat duyusu denen bisey kalmadi hele esime karsi o kadar ilgisizlestim ki o kadar cok sevmeme ragmen sarilmak bile istemiyorum ona artik yemek yiyemiyorum sevdigim bütün yiyeceklerden midem bulaniyo böyle olunca tadim tuzum da olmuyo hic bisey yapmak gelmiyo icimden iyice sevimsizlestim esim de kendinden sogudugumun farkinda bu benim elimde degil ama ona anlatamiyorum onu artik sevmedigimi düşünüyo
Benim kızım 9 yasında ikinciyi istiyoruz yaklaşık 5 aydır korunmuyoruz ama olmuyor tabi yasimizda geçiyor 34 yaşındayım.hic merak etme o kotu duyguların ilk hareketlerini hissettiğim an geçecek ve iyki onu aldirmamisim diyeceksin.elini karnına koyup heran oynamasını isteyeceksin :)

Bebegin kalbi 5- 5.5haftalıkken atmaya baslar hatta bazen daha erken sana sunu diyebilirim ki cevrem keşke aldirmasaydim diyen insanlarla dolu.tabi bide bunun vebali var iyi düşün canım bize elbette karışmak düşmez bunlar sadece fikir ve tecrubelerimiz

Benim annemle babam düşünmeden yapmislar beni hic anlasamadilar arada hep beni ezdiler o kadar kötü bi cocukluk gecirdim ki annem bazen babamdan dayak yedigi zaman bana keske sen olmasaydin simdi hersey daha kolay olurdu derdi hep belki ben defalarca annemin beni dogurdugu güne lanet ettim simdi ayni seyi düsüncesizce ben yapip kendi evladimin da benim Gibi buyumesinden cok korkuyorum diyorum ya daha düzenim oturmadi evlilige alisamadim

Bebegin kalbi 5- 5.5haftalıkken atmaya baslar hatta bazen daha erken sana sunu diyebilirim ki cevrem keşke aldirmasaydim diyen insanlarla dolu.tabi bide bunun vebali var iyi düşün canım bize elbette karışmak düşmez bunlar sadece fikir ve tecrubelerimiz
Benim karnimdaki su an ortalama 3 haftalik sanmiyorum daha kalbi yoktur cok yeni daha

Belli ki kararını vermissin neyin iyi neyin kotu olacağını biz bilemeyiz ve sende bilemezsin belkide o zaman o çocuğu dogursaydim bunlar olmazdı diyeceksin.diyorum ya bu benim fikrim ben değil aldırmak değil boşanmak onun benim canima sebep olacağını bilsem yine kiyamazdim karar senin saglicakla kal.

Benim kızım 9 yasında ikinciyi istiyoruz yaklaşık 5 aydır korunmuyoruz ama olmuyor tabi yasimizda geçiyor 34 yaşındayım.hic merak etme o kotu duyguların ilk hareketlerini hissettiğim an geçecek ve iyki onu aldirmamisim diyeceksin.elini karnına koyup heran oynamasını isteyeceksin :)
Sizi de düşünüyorum bazen cocuk gercekten benim korktugum gibi kötü bisey olsa niye ikinciyi düsünesiniz ki :) korkum 22 yasindayim daha o kadar cocuk ruhluyum ki kendimi taniyorum kendim cocukken ona nasil bakicam hic bilmiyorum :KK43:

23 de hamile 24 de anneydim simdi her yere kizimla gidiyorum alışverişe kiyafetlerimi takilarimi hatta ruj rengimi bile o begeniyo iyki Rabbim vermiş iyki yanımda iyki var üzgün oldugumda annecim ağlama demesi yetiyor Rabbim hakkına hayirlisini versin canım

Amin inşallah ayni yaslardaymisiz yani hamilelik konusunda 3 haftaliksa hâlâ düşünmek icin firsatim var sanirim biraz daha düşünmeliyim

Düşün canım aldırmadan öncede kalp sesini dinle hic bebek kalp atışı duydunmu öyle hızlıdır ki :) yasama boyle 4 nala kosuyo gibi :)) 1 kez dinle

X