- 1 Mart 2018
- 91
- 18
- 3
- 31
- Konu Sahibi Nefesegemen
Selamin aleykum kizlar hamilelginizi ögrenmeden önce hamile oldugunuzu hissettiniz mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Psikolojik8 aydır deniyoruz 8 aydır da her ay hamile gibi hissediyorum ama negatifffKomik mi trajikomik mi bilemedim
![]()
Aynen canım yaa aslında bende biliyorum tam düşünmediğin beklemediğin anda oluveriyor ama işte beceremiyorum sanırımPsikolojikHamile kaldığın ay emin ol umudunu kestiğin ve hic bi belirti yaşamadığın , adet olmayı beklediğin ay olucak
Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah, stres yapmamak elde değil ama beynini yonlendirebilirsin :) Şahsen bende düşünmeden stres yapmadan nasıl bebis yapabiliriz hamile kalabiliriz ? Diye düşünenlerdendim
Beyni biraz yönlendirmek gerekir , acaba oldu mu bu ay ? Diye tam düşünürken hemen başka bi şeyi düşünebilirsin , televizyonumuz da ne güzelmiş diyebilirsin alakasız bi şekilde
Stres yumurtlamayı ciddi bir şekilde etkiliyormuş , inanmazdım ama maalesef öyle. Tam düşünürken , düşüncenizi değiştirin bende işe yaramıştı :)
Selamin aleykum kizlar hamilelginizi ögrenmeden önce hamile oldugunuzu hissettiniz mi?
KatılıyorumPsikolojikHamile kaldığın ay emin ol umudunu kestiğin ve hic bi belirti yaşamadığın , adet olmayı beklediğin ay olucak
Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah, stres yapmamak elde değil ama beynini yonlendirebilirsin :) Şahsen bende düşünmeden stres yapmadan nasıl bebis yapabiliriz hamile kalabiliriz ? Diye düşünenlerdendim
Beyni biraz yönlendirmek gerekir , acaba oldu mu bu ay ? Diye tam düşünürken hemen başka bi şeyi düşünebilirsin , televizyonumuz da ne güzelmiş diyebilirsin alakasız bi şekilde
Stres yumurtlamayı ciddi bir şekilde etkiliyormuş , inanmazdım ama maalesef öyle. Tam düşünürken , düşüncenizi değiştirin bende işe yaramıştı :)
8 aydır deniyoruz 8 aydır da her ay hamile gibi hissediyorum ama negatifffKomik mi trajikomik mi bilemedim
![]()