Hamile olma olasılığım

KF3007

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2016
19
6
1
30
Gunaydin arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz ya? Adetim normalde bugun ama olmadım iki gündür karnim cok agriyodu belirmede vuruyordu arada Ağrı'sı asiri uyku bastırıyor dun inanilmaz basım agridi bu belirtiler hamilelikmi yoksa piskoljikmi

Bu belirtilere göre hamile olduğunu söylenemez en az bir hafta gecikme olması lazım sonra test yaparsın zaten

Gün daha bitmedi belki olucaksiniz ayrıca olmasaniz bile yarin eczaneden bi test alip yapin,yada saglik ocagna gidip kan testi yaptirin..bu şekilde gebelik var yada yok denilemez.

Ben olsam test yaparim.

[QUOTE="KF3007, teşekkür ederim arkadaşlar ozamn simdi 1 hafta beklemem lazım yanı? Peki 2gun sonra falan kan testi yaptirsam cikarmi yoksa illa bir haftayı beklemem lazim mi ?

Ben adetimden 1 gun once yaptim idrarda silikte olsa cikti.
[QUOTE="KF3007, teşekkür ederim arkadaşlar ozamn simdi 1 hafta beklemem lazım yanı? Peki 2gun sonra falan kan testi yaptirsam cikarmi yoksa illa bir haftayı beklemem lazim mi ?

Eger gec dollenmeyse ikisindede cikmaz. Ama varsa basit 5liralik testte bile cikar cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…