Hamile olupta boşananlar var mı ?

nelly72

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2015
61
19
Mart ayında severek evlendik fakat bana asla kıyamayacagını soyleyen adam gitmis yerine bir baskası gelmisti sanki. Evliligimizin ilk haftasında siddet basladı. 1 ay icinde hamile oldugumu ogrendim. Sanırım ilk gece oldu cunku ondan sonra birlikteligimiz olmadı. Hamile oldugumu bildigi halde siddet goruyordum. Surekli hastaydım serumlar vs. Hergun annemi arayıp kızını bosayacam diye eften puften sebebler uretiyordu. Ailesi beni istemedigini acikca yuzume vuruyordu. En son bayramdan once beni evden attı annemlerde kalıyorum suan. Araya kimler girdi asla istemem dedi. Davayı actı simdi ustelik hamileyim. Aralık ayında dogum yapacam.Dogurdugum gibi cocugumu alacaklar.Nasıl toparlayacam kendimi bilmiyorum...

Kimse cocugunu elinden alamaz aman aman alacaklar diye korkma. Yasal olarak cocuk annenindir anneye aittir. Hep dua et canim hamilelerin duasi kabul olur. Evladini alamazlar elinden

Kimse cocugunu elinden alamaz aman aman alacaklar diye korkma. Yasal olarak cocuk annenindir anneye aittir. Hep dua et canim hamilelerin duasi kabul olur. Evladini alamazlar elinden
Alamazlar hukuken oyle ama o kadar pislik bir aile ki kendi anneme kardeslerime zarar vermekle tehdit ediyorlar sırf bebegimi alacaklar korkusundan sezeryan dogum yapip bebegimi gormemeyi bile dusunuyorum psikolojik olarak coktum resmen

Alamazlar hukuken oyle ama o kadar pislik bir aile ki kendi anneme kardeslerime zarar vermekle tehdit ediyorlar sırf bebegimi alacaklar korkusundan sezeryan dogum yapip bebegimi gormemeyi bile dusunuyorum psikolojik olarak coktum resmen
Tehditleri ispat edebiliyorsaniz bence biran önce polise gidin. Korktugunuz sey basiniza gelir asla korkmayin dedigim gibi dua et ve guclu ol. Allah yardimcin olsun

Araya birileri girdi de istemem dedi öyle mi?
Arkadaş, dayak yemek Hoşunuza mı gidiyor?

Araya birileri girdi de istemem dedi öyle mi?
Arkadaş, dayak yemek Hoşunuza mı gidiyor?
Dayak yemeyi kabul etmedigim icin beni istemedi zaten ya beni secip katlanirsin yaptiklarima yada annenleri secersin dedi. Kabul etmedim diye oda istemedi bir araya getirmeye calistilar ama ortak karar oldugu icin bozuldu.

Hamile iken hakim bosamiyor diye biliyorum yanlismi acaba ?sanki oyle duymustum.

İnanmıyorum ya ne demek bu adam psikopat resmen seni dovucem bilerek gel diyo bebis kaç aylık hamile olsanda bosanabilirsin tehditlere boyun eğme kanıt bulmaya çalış telefon kaydı mesaj tanık vs çocuğu zaten alamazlar
Nasıl bi aileye dustun sen böyle Allah yardimcin olsun

Allahım ne hayatlar var.. güç kuvvet diliyorum size. Asla çocuğunuzun vermeyin asla. Karnında çocukla sana bunları yapan çocuğuna neler yapar kimbilir.

Mart ayında severek evlendik fakat bana asla kıyamayacagını soyleyen adam gitmis yerine bir baskası gelmisti sanki. Evliligimizin ilk haftasında siddet basladı. 1 ay icinde hamile oldugumu ogrendim. Sanırım ilk gece oldu cunku ondan sonra birlikteligimiz olmadı. Hamile oldugumu bildigi halde siddet goruyordum. Surekli hastaydım serumlar vs. Hergun annemi arayıp kızını bosayacam diye eften puften sebebler uretiyordu. Ailesi beni istemedigini acikca yuzume vuruyordu. En son bayramdan once beni evden attı annemlerde kalıyorum suan. Araya kimler girdi asla istemem dedi. Davayı actı simdi ustelik hamileyim. Aralık ayında dogum yapacam.Dogurdugum gibi cocugumu alacaklar.Nasıl toparlayacam kendimi bilmiyorum...
ilk gece niye korunmadın ki evliliğin daha nasıl gideceğini bilmeden
neyse olan olmuş hamilesin çocuğunu düşün ve

sana bu cehennemi yaşatan adamla 1 dk bile evli durma zaten niye araya birileri giriyor barıştırmaya çok büyük hata olur barışmanız bebeği de döver bu acımasız

Onu tam olarak bende bilmiyorum ilk durusmadan sonra hersey netlik kazanacak zaten 1 sene dolmadigi icin cekismeli olacak o kadar kotu bir sey ki o mahkemeye gidip suratlarini gormek istemiorum

İnanmıyorum ya ne demek bu adam psikopat resmen seni dovucem bilerek gel diyo bebis kaç aylık hamile olsanda bosanabilirsin tehditlere boyun eğme kanıt bulmaya çalış telefon kaydı mesaj tanık vs çocuğu zaten alamazlar
Nasıl bi aileye dustun sen böyle Allah yardimcin olsun
Bebek 4. Ayina girdi araligin son haftasi dogum olacak insallah bide doktor kiz oldugunu soyledi buyuk bulanim resmen ileriyi dusunmek istemiyorum

Hakkını Ara. Bazı sertlikten anlar.şiddet kullanma ama polise savcıya şikyet etmekle önce tehdit. Hala devam ederse şikayet mahkemeye git. Öbür türlü sen kaybedersin.

Hakkını Ara. Bazı sertlikten anlar.şiddet kullanma ama polise savcıya şikyet etmekle önce tehdit. Hala devam ederse şikayet mahkemeye git. Öbür türlü sen kaybedersin.
Hayatımdan bir an once defolup gitmeleri icin elimden geleni yapacam onunla aynı soyadını tasımaktan bile utanıyorum o duruma geldim. Ne kadar severek aşık olarak evlensen bile aynı evin icinde o insanı tanıyamiosun. Allah kimseye yasatmasin

Hayatımdan bir an once defolup gitmeleri icin elimden geleni yapacam onunla aynı soyadını tasımaktan bile utanıyorum o duruma geldim. Ne kadar severek aşık olarak evlensen bile aynı evin icinde o insanı tanıyamiosun. Allah kimseye yasatmasin
Doğru söylüyorsun, aynı evin içinde yaşamayınca insan bilemiyor. Emin ol daha iyi olacaksın. Zamanla yaraların kapanacak. Yeter ki yılma:KK20:

X