- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #15.581
:lepi::lepi:veeee 2010 moda tasarim koleksiyonundan bir gorunumm :lepi::lepi: basari ile sonuclanmistirvereliniortakye bacım yahuu
zaten kucucuk bıseysın mıllet hasedınden bakıyodur bayanssulusmile
dur bakem olacakmıEki Görüntüle 52083
ben ebay ingileterden alıcam 35 tl felan...
edutumm lorkem n yiyom biliyonuzmuu cokacimcoook
PISMANIYEEEEEEEEEEEEE zemuszemuszemuszemusVALLAHI SIMDI CATLICAM BIDE SU ICIRDIKI SORMAYIN INADINA YER GIBI VURDU KIRIZ YINEEsempatiksalakcinnine yıyon kız hala
GULUMM SULTANIM GELMISSSS:lepi:Şeniz hos geldin canimm
kizlar arkadas benim turkiyeden lise arkadasim tanistirayayim .en iyi o beni tanir yaniii:jeyyar:istediginizi sorunnnlaelaelaelaelae
boshayallersmilekım geldı kız ben gormedım gıtmıs sanırım hemen
dızı ızlıyonuzmu kızlar sız ...
canim bu konu da hic bir bilgim yok sana yardimci olamiyacagim:teselli:valla bn ebaydan aldım ve sanal kart yaptıydım....yaklaşık 2-3 haftada geldi...asıl model krem rengnde çok belirgin oluyor ama açık renk çok kirlenor diye lacivert aldım....kardeşimede yapıcam allah kısmet ederse...allahım onada hayırlısıyla bir eş verse en çok ona dua ediyorum aslında...
kım geldı kız ben gormedım gıtmıs sanırım hemen
dızı ızlıyonuzmu kızlar sız ...
oohhh afıyet olsunPISMANIYEEEEEEEEEEEEE zemuszemuszemuszemusVALLAHI SIMDI CATLICAM BIDE SU ICIRDIKI SORMAYIN INADINA YER GIBI VURDU KIRIZ YINEEsempatiksalakcinni
valla bn ebaydan aldım ve sanal kart yaptıydım....yaklaşık 2-3 haftada geldi...asıl model krem rengnde çok belirgin oluyor ama açık renk çok kirlenor diye lacivert aldım....kardeşimede yapıcam allah kısmet ederse...allahım onada hayırlısıyla bir eş verse en çok ona dua ediyorum aslında...
oohhh afıyet olsun
yakar valla kız
sen sahra kadar bolbol su ıc yarın ısın zor yoksa
kocan evdemı bu kadr enerjıyle bos gecırmeyın sız en ıyısı bu geceyı aklinialirimsmile
ewet ewett ewett ewde ewde ewdeeeezemuszemuszemuszemuszemuszemuskizlar hakkatten nefes alamiyomm yaa n yapayim ben simdiii-tatlicadiarzu-
oohhh afıyet olsun
yakar valla kız
kocan evdemı bu kadr enerjıyle bos gecırmeyın sız en ıyısı bu geceyı aklinialirimsmile
ınsallah canım sen duaet
kendıde etsın ama muhakak soyle
ınsanın kaderındekı sabıt seylerden bırı derler evlenecegın ınsan ıcın
o da ancak dua ıle ıyıye donebılıyo sanrıım
valla ben cok duaetmıstım orta okjulda abım evlendı yengem mutlaka duaet derdı
ozamandan berı ettım anca esım cıktı ıyıkı erken baslamısım duaya dıom
mıllet dalga gecıyodu duaedıom bunun ıcın hep dıye sempatiksalakcinni
bende severım ole seylerı vallavalla ben kanıt ı izliyorum çok severim öle cinayet şeylerini...tövbe yarabbim
oohhh afıyet olsun
yakar valla kız
ewet ewett ewett ewde ewde ewdeeeezemuszemuszemuszemuszemuszemuskizlar hakkatten nefes alamiyomm yaa n yapayim ben simdiii-tatlicadiarzu-
kızım kalk bı soda falan ıc en ıyısı
yada uruyus yapın bıraz esınle
masallah canım ya Allah gonllune gore versın ne dıyelımkardeşim çok iyi biri..inançlı çok adam gibi adam çok zekidir okumuş ama karşısıa çıkanlar hiç adam akıllı olaadı..mutlu olmayı çok hakediyor ama zamanı gelme galiba
kac dogumlu kardesın bakayım senın yerimseniben
belkı dunurbası oluruz dusunelım bakalım
canimm onunda kismetii bir yerde onu bekliyodurr .hayirlii kismeti olur insallahhkaydirigubbakcemile5kardeşim çok iyi biri..inançlı çok adam gibi adam çok zekidir okumuş ama karşısıa çıkanlar hiç adam akıllı olaadı..mutlu olmayı çok hakediyor ama zamanı gelme galiba
ayyy canim benim yaaagireyimde biraz yazışalım dedi m ama gen olmucak yaa..
iyi geceler kızlar
girmemle çıkmam bir oluoyr yaaaa
bende severım ole seylerı valla
azcık baktık kanıta da esım yatayım deyınce devamı gelmedı bugun
csı ny var onu ızledık dunde
sureklılık arzeden konus olmadıgı ıcın arada tv de bısey yoksa ızlenebılır onda da cok zekıcı cozumluyolar cınaytelerı
ben bı zamanların prıson break hastasıyım keske bıtmeseydı ahh ahh boshayallersmile
kızım kalk bı soda falan ıc en ıyısı
yada uruyus yapın bıraz esınle
masallah canım ya Allah gonllune gore versın ne dıyelım
kac dogumlu kardesın bakayım senın yerimseniben
belkı dunurbası oluruz dusunelım bakalım
81 li inşaat mühendisi...devlette:))) bak baklım şöyle çevrene:)))öperim dünür başıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?