Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

GULUMM SULTANIM GELMISSSS:lepi:Şeniz hos geldin canimm

kizlar arkadas benim turkiyeden lise arkadasim tanistirayayim .en iyi o beni tanir yaniii:jeyyar:istediginizi sorunnnlaelaelaelaelae

ben ebay ingileterden alıcam 35 tl felan...

evettt gordum cok guzel olmus benımkını andırıo modelı bıraz
benımde cıcekler papatya gıbı tam yapraklı aynen yesıl dallar uzerınde ebrulı olacak
baslarsam tabıkı sempatiksalakcinni

sende ıyı fıyata almıssın ne kdr zamanda geldı elıne
bende zaten 20 dolara aldım aynı yanı ama arkdas getırdı ıste parayı cash verdım
kredı kartı yok ben de sıkıntı orda
e bayda sadece kredı kartıyla mı alınıo
nakıt kart gecıomu

valla bn ebaydan aldım ve sanal kart yaptıydım....yaklaşık 2-3 haftada geldi...asıl model krem rengnde çok belirgin oluyor ama açık renk çok kirlenor diye lacivert aldım....kardeşimede yapıcam allah kısmet ederse...allahım onada hayırlısıyla bir eş verse en çok ona dua ediyorum aslında...

kım geldı kız ben gormedım gıtmıs sanırım hemen

dızı ızlıyonuzmu kızlar sız ...
boshayallersmile
ewet canim gelmisti gitmiss .

hangi dizii:uhm:

canim bu konu da hic bir bilgim yok sana yardimci olamiyacagim:teselli:

PISMANIYEEEEEEEEEEEEE zemuszemuszemuszemusVALLAHI SIMDI CATLICAM BIDE SU ICIRDIKI SORMAYIN INADINA YER GIBI VURDU KIRIZ YINEEsempatiksalakcinni
oohhh afıyet olsun
yakar valla kız
sen sahra kadar bolbol su ıc yarın ısın zor yoksa
kocan evdemı bu kadr enerjıyle bos gecırmeyın sız en ıyısı bu geceyı aklinialirimsmile

ınsallah canım sen duaet
kendıde etsın ama muhakak soyle
ınsanın kaderındekı sabıt seylerden bırı derler evlenecegın ınsan ıcın
o da ancak dua ıle ıyıye donebılıyo sanrıım
valla ben cok duaetmıstım orta okjulda abım evlendı yengem mutlaka duaet derdı
ozamandan berı ettım anca esım cıktı ıyıkı erken baslamısım duaya dıom
mıllet dalga gecıyodu duaedıom bunun ıcın hep dıye sempatiksalakcinni

kardeşim çok iyi biri..inançlı çok adam gibi adam çok zekidir okumuş ama karşısıa çıkanlar hiç adam akıllı olaadı..mutlu olmayı çok hakediyor ama zamanı gelme galiba

valla ben kanıt ı izliyorum çok severim öle cinayet şeylerini...tövbe yarabbim
bende severım ole seylerı valla
azcık baktık kanıta da esım yatayım deyınce devamı gelmedı bugun
csı ny var onu ızledık dunde
sureklılık arzeden konus olmadıgı ıcın arada tv de bısey yoksa ızlenebılır onda da cok zekıcı cozumluyolar cınaytelerı
ben bı zamanların prıson break hastasıyım keske bıtmeseydı ahh ahh boshayallersmile

kardeşim çok iyi biri..inançlı çok adam gibi adam çok zekidir okumuş ama karşısıa çıkanlar hiç adam akıllı olaadı..mutlu olmayı çok hakediyor ama zamanı gelme galiba
canimm onunda kismetii bir yerde onu bekliyodurr .hayirlii kismeti olur insallahhkaydirigubbakcemile5
gireyimde biraz yazışalım dedi m ama gen olmucak yaa..
iyi geceler kızlar

girmemle çıkmam bir oluoyr yaaaa
ayyy canim benim yaaa:teselli:

[
kızım kalk bı soda falan ıc en ıyısı
yada uruyus yapın bıraz esınle

canim sularimiz zaten hep asitli iciyorumm .bakalimm n olcak yarin susuzluktan olurum galiba .ha benim cor bogozimmm n diye yersin o kadarrralsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…