Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım bende şuana kadar olmadı öyle bir durum, dışarı çıkmadan güneş kremi kullanıyorum yüzüme. normalde zaten çillerim vardır ama çok sıkıntı yaşamadım. birde o dediğin sanırım kız bebek bekleyenlerde daha çok oluyor
canım bende şuana kadar olmadı öyle bir durum, dışarı çıkmadan güneş kremi kullanıyorum yüzüme. normalde zaten çillerim vardır ama çok sıkıntı yaşamadım. birde o dediğin sanırım kız bebek bekleyenlerde daha çok oluyor
ya bende Adana gibi bir yerde yaşıyorum düşünün çok sıcak ama daha güneş kremine başlamadım leke olmuyordu bu yıl olmaya başladı o yüzden başlasam iyi olur ne tavsiye edersiniz
ya bende Adana gibi bir yerde yaşıyorum düşünün çok sıcak ama daha güneş kremine başlamadım leke olmuyordu bu yıl olmaya başladı o yüzden başlasam iyi olur ne tavsiye edersiniz
bende antalya, adana dan pek kalır yanı yok yani. ben sebamed te kullandım sonra ablamdan roc aldım onu kullanıyorum ama inanın hiç düzenli kullanmıyorum maalesef
En iyisi bol su içmek güneşe fazla cikmamak sanırım sivilceye su iyi geliyor az stres bol kahkaha en doğal tedavi sanırım ah bir de yapabilsem bunları ne kadar su tuketiyosunuz
Ben hamile kaldıgmdan beri gün yüzü görmedim desem yeri var gebeligm biraz sıkıntılı geçiyo evde istirahat verdi doktorum cildimde zaten normalde de yaglıdır sadece duru su ile yıkıyorum çünkü katkısız bişy yok krem dahi olsa birde beyaz tenliyim gebelik maskesi çirkinleştiriyo biraz ama yinede binlerce şükürler olsun bebegmiz saglıklı olsunda inşallah.bu arada siz ögretmenmişsiniz bende ebeyim hormonlar ve özellikle genetik faktörler çok etkiliyo ciltteki lekeleri yani olacagı varsa herşey faydasız karındaki çatlaklar gbi düşün nasıl neyaparsan yap çatlıyosa bu da böyle
Bence çok doğru bi konu açmış asıl saçma yorum yapan sensin hamilelikte bu sorunu genelde herkez yaşıyor oda bilgi almak için sormuş rahatsız olduysan 40 tane yazı yazmaz geçerdin can sıkıntısında sen napıcağını şaşırıp insanlara sarıyorsun bence