hamileliği kanamalı geçenler yardım lütfenn

cirkinsansi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
10
2
1
hanımlar 14 haftalık hamileyim 3 haftadır da sanki sürekli adet olmuş gibi kanamam oluyor her günüm çok korkarak geçiyor doktorum olabileceğini söylüyor içimde bişey kalmadı kanaya kanaya hamileliği böyle geçip sağlıkla bebeğini dünyaya getiren varmı bunu durdurmanın bi yolu yokmu yardım edin lütfen.

Canim rahmin genisledigi icin ince damarlarda yirtilma olup kanama olabiliyormus yat dinlen sen Rabbimin izniyle hic birsey olmaz.
hanımlar 14 haftalık hamileyim 3 haftadır da sanki sürekli adet olmuş gibi kanamam oluyor her günüm çok korkarak geçiyor doktorum olabileceğini söylüyor içimde bişey kalmadı kanaya kanaya hamileliği böyle geçip sağlıkla bebeğini dünyaya getiren varmı bunu durdurmanın bi yolu yokmu yardım edin lütfen.

Benn hamile degilim. Ben 7-9 haftalarda dusuk yaptim. Bu ayda kimyasal gebelik gecirdim.ama gecen doktorda bi kiz surekli kanmasi oldugunu soyledi 12 haftalikmis o. Yatip dinleniyorum dedi. Kanamanin sebebide yokmus. Ben bu damarlarin yirtildigini nette okudum ve mantiken dogru bana gore
inşallah her gün o günlere gelebilecek miyim diye düşünüyorum. Seninde mi hergün kanamalrın oluyor

geçmiş olsun öncelikle bende yatıp dinlenmeye çalışıyorum progestan kullanıyorum ama faydası olmuyor korkuyorum bebeğin gelişimi beslenmesini engeller mi diye
Benn hamile degilim. Ben 7-9 haftalarda dusuk yaptim. Bu ayda kimyasal gebelik gecirdim.ama gecen doktorda bi kiz surekli kanmasi oldugunu soyledi 12 haftalikmis o. Yatip dinleniyorum dedi. Kanamanin sebebide yokmus. Ben bu damarlarin yirtildigini nette okudum ve mantiken dogru bana gore

İnternetten bebegi korumak icin dualar var istersen o dualara bakabilirsin cnm
geçmiş olsun öncelikle bende yatıp dinlenmeye çalışıyorum progestan kullanıyorum ama faydası olmuyor korkuyorum bebeğin gelişimi beslenmesini engeller mi diye

Bak dogru bi tanidigim daha var.4 aylik hamileydi mevlutteydik kanamasi geldi . ve ondann oncede kanamasi vardi. 9 ayda kanamasi oldu. Ve cocugu dogdu. :) yiyecek ekmegi varsa Rabbim onu korur. Ayetel kursi oku bol bol ve dedigim gibi internetten bak dualara
dua okuyorum ama bu aklıma gelmemişti bi bakayım teşekkür ederim :)

inşallah her gün o günlere gelebilecek miyim diye düşünüyorum. Seninde mi hergün kanamalrın oluyor
ve

Evet bir hafta oldu benim daha ve 6 haftalık benim şuan adet kanaması gibi oluyor. Yatınca azalıyor azıcık ayağa kalkınca tekrar başlıyor . Doktor bol sıvı tüketmemi söyledi su içip yatıyorum ama lavaboya gitmekten stres oldum. Rahim içinde bir kanama yokmuş acaba böyle olup bebeğini sağlıkla alanlar var mı

umarım bizimde öyle olur sağlıkla kucağımıza alırız sürekli böyle olan var mı diye arastırıyorum kendime örnek arıyorum internette de uzun süreli kanamalar hakkında bişey yazmıyor doktorumda hareketini kısıtlama istediğini yap diyor ne yapacağımı şaşırdım iyice

Canım bende aynı sorunları yaşadım Allaha dua et ve dinlen bide progestan kullandim ben günde 3 defa ve pruloton İğneye basladı doktorum şuan 37 haftalıgım doguma az kaldı korkma insan endişleniyor evet ama hayırlısını ver Allahım dedim inşallah sagsalim bebegini kucagina alırsın

Peki doktorunuz ilaç verdimi ben Progestan içiyorum günde iki kere sanki biraz azaldı gibi başladığımdan beri tabi hep yatıyorum içmeye başladığım gündem beri belkide o yüzdendir bilemiyorum. Cumartesi tekrar kontrol edecek doktor hazırlıklı ol herşeye dedi biraz tedirgin oldum ister istemez . Senin doktorun olumlu konuşmuş inşallah bana da öyle şeyler söyler doktorum

Ya doktora ne bakiyorsun sen cnmm. Yine sinirlendimm. Hep olumsuz konusuyorlar. Rabbim diledikten sonra doktora laf dusmez sen dualarini et. Rabbim senden emanetini almaz insAllah sagsaglim dogurursun bebegini. :);)
Peki doktorunuz ilaç verdimi ben Progestan içiyorum günde iki kere sanki biraz azaldı gibi başladığımdan beri tabi hep yatıyorum içmeye başladığım gündem beri belkide o yüzdendir bilemiyorum. Cumartesi tekrar kontrol edecek doktor hazırlıklı ol herşeye dedi biraz tedirgin oldum ister istemez . Senin doktorun olumlu konuşmuş inşallah bana da öyle şeyler söyler doktorum

Yani doktorlar olumsuz konuşur kötüye hazırlar her zaman hastasını söylemese vay efendim söyledi doktor denilir diye ne yapsınlar gerçi benim doktorum hic olumsuz bişey söylemedi ama sonrada itiraf etti tedirgim oldum ama sana bişey söylemedim diye hastanede çalıştığım için

Canım bende aynı sorunları yaşadım Allaha dua et ve dinlen bide progestan kullandim ben günde 3 defa ve pruloton İğneye basladı doktorum şuan 37 haftalıgım doguma az kaldı korkma insan endişleniyor evet ama hayırlısını ver Allahım dedim inşallah sagsalim bebegini kucagina alırsın
ne güzel çok sevindim senin adına saglıkla kucağına alırsın inşallah. progestan kullanıyorum bende günde 1 defa ama pek faydasını da görmüyorum doktorum da etkili bi tedavi yöntemi değil dedi hiç bişey yapamıyoruz yani olmaması için. umarım bizimkide seninki gibi geçer gider

Back
X