hamileliği kanamalı geçenler yardım lütfenn

ne güzel çok sevindim senin adına saglıkla kucağına alırsın inşallah. progestan kullanıyorum bende günde 1 defa ama pek faydasını da görmüyorum doktorum da etkili bi tedavi yöntemi değil dedi hiç bişey yapamıyoruz yani olmaması için. umarım bizimkide seninki gibi geçer gider
Ya aslında ilaçlar kesin koruyacak diye birsey yok Allaha kalmış yani sen dedigim gibi Allahtan iste ben hep öyle dua ettim Allahım sen hayırlısını bilirsin hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip et dedim şükürler olsun kısa bi zaman sonra kucagima alıcam Allahın izniyle inşallah sende sagsalim atlatırsın bu endişeli süreci

hanımlar 14 haftalık hamileyim 3 haftadır da sanki sürekli adet olmuş gibi kanamam oluyor her günüm çok korkarak geçiyor doktorum olabileceğini söylüyor içimde bişey kalmadı kanaya kanaya hamileliği böyle geçip sağlıkla bebeğini dünyaya getiren varmı bunu durdurmanın bi yolu yokmu yardım edin lütfen.
Merhaba canım ben şuan hamile değilim geçen ay kurtaj oldum 15 haftalikti kanama yüzünden gittim gece yarısı hastaneye bide kasiklarim da ağrıyordu bebeğimin kalbi durmuş 1 hafta ölü kalmış karnimda yani gebelikte ki hiç bir kanama olmamalı olsada bir gün 2 gün ama sürekli oluyorsa sorun var demektir.seni korkutmak istemem ama sen bi kontrole git benim başından beri kasiklarim ağrıyordu ve 15 haftalıkken artık kendini açık etti

ben kızıma hamileyken 7. aya kadar kanamalı gitti doktora gidiyordum bebeğe bişeymi oldu diye bebek sağlıklı bişey yok ama kanama devam ediyordu progestanı tetbir amaçlı doktorum ikişer içmemi söylemişti bazen hamileler sebepsiz kanamalı geçirebiliyor bene onlardanım ama pskolojikman insanı yıpratıyor hep bebek nasıl kötü bişeymi oldu düşünmeden edemiyorsun İnşallah senin kanaman diner canım sağlıcaklada alırsın kucağına bebeğini. Benim kızım şu an 8 yaşında sorunsuz doğdu şükür

Ya doktora ne bakiyorsun sen cnmm. Yine sinirlendimm. Hep olumsuz konusuyorlar. Rabbim diledikten sonra doktora laf dusmez sen dualarini et. Rabbim senden emanetini almaz insAllah sagsaglim dogurursun bebegini. :):KK66:

İnşallah bende hep olumlu düşünüyorum kalp atışını tekrar duyacağım günü bekliyorum. Güzel Dilekleriniz için teşekkür ederim inşallah kucağıma sağlıkla alacağım günler gelir. Allah darda olan herkese yardım etsin duadan başka çaremiz yok

Merhaba canım ben şuan hamile değilim geçen ay kurtaj oldum 15 haftalikti kanama yüzünden gittim gece yarısı hastaneye bide kasiklarim da ağrıyordu bebeğimin kalbi durmuş 1 hafta ölü kalmış karnimda yani gebelikte ki hiç bir kanama olmamalı olsada bir gün 2 gün ama sürekli oluyorsa sorun var demektir.seni korkutmak istemem ama sen bi kontrole git benim başından beri kasiklarim ağrıyordu ve 15 haftalıkken artık kendini açık etti
geçmiş olsun canım benim kanamam nerdeyse durmuyo hiç tam bitti derken lavaboya bi gidiyorum yine gelmiş doktora da gittim kac kez normal diyor hep nolacak bilmiyorum

Ya aslında ilaçlar kesin koruyacak diye birsey yok Allaha kalmış yani sen dedigim gibi Allahtan iste ben hep öyle dua ettim Allahım sen hayırlısını bilirsin hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip et dedim şükürler olsun kısa bi zaman sonra kucagima alıcam Allahın izniyle inşallah sende sagsalim atlatırsın bu endişeli süreci
inşallah sağ salim atlatırız bende dua ediyorum sürekli peki senin kanama miktarı ne kadardı benim sanki adet görüyor gibi koyu ve pıhtılı oluyor birde bebek büyüdükçe geçti mi kanaman

ben kızıma hamileyken 7. aya kadar kanamalı gitti doktora gidiyordum bebeğe bişeymi oldu diye bebek sağlıklı bişey yok ama kanama devam ediyordu progestanı tetbir amaçlı doktorum ikişer içmemi söylemişti bazen hamileler sebepsiz kanamalı geçirebiliyor bene onlardanım ama pskolojikman insanı yıpratıyor hep bebek nasıl kötü bişeymi oldu düşünmeden edemiyorsun İnşallah senin kanaman diner canım sağlıcaklada alırsın kucağına bebeğini. Benim kızım şu an 8 yaşında sorunsuz doğdu şükür
inşallah canım çok teşekkür ederim bu durumu yaşayıp sonuçları iyi olanları görünce mutlu oluyorum psikolojik olarak çok yıprandım evet ama Allahım hayırlısını versin demekten başka elimden bir sey gelmiyor

inşallah canım çok teşekkür ederim bu durumu yaşayıp sonuçları iyi olanları görünce mutlu oluyorum psikolojik olarak çok yıprandım evet ama Allahım hayırlısını versin demekten başka elimden bir sey gelmiyor
çok zor bi dönem ama içini ferah tut canım yiyecek ekmeği içecek bir damla suyu varsa bebeğinin kanama Vs hak getire Rabbime bırak O en iyisini Bilendir

Back
X