Mrb hanimlar nasil.anlatayim bilmiyorum.gecenlerde de bir konu acmistim ama bu daha ciddi. Lutfen yorum yapacaksaniz biraz karsinizdakini anlayip agir dil kullanmayin. Yani arada oyle arkadaslar oluyor uzuluyor insan zaten. Ben esimle kizim dogali beri 1 bucuk yildir surekli sorun yasiyorum. Kac kez kavga edip bosanmanin esigine geldik kavga gurultu oldu enson ve evliligim boyunca ilk kez babaevine gittim esim pisman olduozur diledi geri geldim basta cok iyiydi sonra yine bozuldu. Yine kotuyiz gecenlerde bir kizla konusmasini yakalamistim daha ona yanarken tlfnunu karistirdim sifrelemis bir yerde gorduklerim karsisinda sok oldum bi kizla birlikte olmus goruntuleri vardi. Uyuyordu uyaninca sordum tlfnundaki goruntuleri gorsugumu soyledim bosanacam dedim. Tamam haklisin ama bisanacaksan bile beni dinle. Ben hata yaptim ve hayatimda ilk defa oldu. Sen hamileyken oldu ve ben o donem her aksam sabaha kadar agliyordum dedi. Gercekten de o zamanlar yatakta hickira hickira agliyordu ama bisey anlatmiyordu. Neyse iste ozurler diledi su bu ben yine inanmadigimi ona asla guvenimin olmayacagini soyledim. Bosanacagimi soyledim baktim ben bosanmam kizi da sana vermem kizim icin devam edelim dedi ozur diledi. Ben de.ben istedikten sonra sen bosanmaya mecbur kalirsin dedim yalvardi soyle boyle dusundum bisey yapmadim. Ama icim rahat degil sonucta ayni evde nasil yuzume bakrsin dedim oysa o olayi coktan atlatmisti ya ben nasil bakacam nasil devam eder.bilmiyorum. Ustelik kac gundur cok iyoydi bugun tartistik acaba bos yere mi sans verdim. Bosansaydin diye soyleyeceklere arada kizim var ne yapacagima emin degilim onu belirteyim. Yine de ikilemdeyim hala.