- Konu Sahibi blackwomen
-
cnm öncelikle allah yardımcın olsun hayırlısıyla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin. Ben tek bebek beklerken 27 kilo almıştım sen iki bebeğe çok normal kesinlikle kilolu değilsin ben birini zor taşıyordum ikicisinin içerde olmasını düşünemiyorum bende çok şişiyordum vücudum inanılmaz ödem topluyordu ama tabi bunlar hem genetik hem beslenme şekli hemde vücudun bebekten önce çok tuz biriktirmesiyle de çok alakalı. Akşamları yatmadan önce ılık suyla doldur küveti gir içine çok rahatlarsın bende çok işe yarıyordu tuzu mümkünse ke çiğ sebzeleri daha çok tüket ve çok su içme böbreklerini yorarsın vücudunda çok suya ihtiyaç duyduğunu düşünüp tutuyor olabilir daha kontrollü su iç eşin arada ayak ve el masajı yapsın sana 20 dk kısa yürüyüşler yap ve sonra ayaklarının altına yastık koyarak dinlen vücudunun kan alışı yavaşlamasın. çok az kaldı merak etme. Doğruktan sonra 2 hafta içinde tüm şişkiklerin iniyor birde bebek telaşından bunların hiçbirini hatırlamayacaksın inşallah sağlıklı sıhatli ikisini de kucaklarsın doğum sonrası bebek bakımı ve alınacaklar listesi yapmadıysan öyle konularda da fikir verebilirim yarım saat daha burdayım. Allah sabır versin
evet arkadaşlar hamileligim son aylarındayım..
Ikiz gebelik yaşıyorum ama çok gerildim artık yaaaa
Her yerim şişti vinç gibi oldum diye bılırım 20 kılo aldım
ikiz gebelıge göre normalmiş ama ayaklarım bacaklarım çoook şiş
kendımı ıyı hissetmiyorum yaa penguen gibi yürüyorum ..
Bunaldım yaa vallahi .birde bacaklarımda derı altı enfeksıyonu çıktı
bir o eksıktı 20 gundurde onu çekıyorumbiliyorum az kaldı sabır
ama şuan patladım yaa..düşünsenize doktor diyorki
iki karpuzu bir poşette tek elle taşımaktır ikiz gebelikYa hoşumada gidiyor onları hissetmek
hayallerını kurmak ....anne olmak kolay degılmiş ki daha başındayım ben
sizde böyle çok şiştinizmi arkadaşlar rahatsız olacak derecede ...
Bırde çok fazla su tüketiyorum abartmıyorum 3 günde bir 19 lt damacanayı bitirıyorum yani
vucudumda tuz bile kalmıyor hanı tuzdan şişsem tamamda.. Ne bıleyım okudugunuz için teşşekkurler....hayırlı ramazanlar..
Ayy canim allah yardimcin olsun
Benim tek bebek ve 4.ayimi bitirdim buna ragmen nefes alamiyorum. Sicaklar da bir yandan tabi. O yuzden yazdiklarini okuyunca hepten nefesim kesildi valla. Dogum sonrasi guzel haberlerini bekliyoruz :)
ah canım benim seni çok iyi anlıyorum benimde çok zor geçiyo tekil gebelik olmasına rağmen bu sıcaklar yüzünden...tansiyonum düşüyo ayaklarım şişiyo ayakkabı zor giyiyorum terden yapış yapış günde 2 kere duş bide ramazan eşim oruç iftara hazırlık yapmak zorundayız nasipse eylülün son haftası doğum yapcağım ama dayanamıyorum artık allah bizlere özellikle ikiz bebek bekleyen anne adaylarına yardım etsin...
aynen sıcaklar sıcaklar sıcaklar evden dışarı çıkamıyorum zaten .banyo benım kankam oldu :)iftardı sahurdu derken onlarda var tabıkı...benımde sanırım 15 gunum var yada yok
gibi dogumuma .yatmak kalkmak çok zor .yatakta dıger tarafa dönmek için tekrar kalkıyorum yataktan dıger tarafa yatmak için dönmek gıbı bır luksum yokk..
allah herkezın yardımcısı olsun arkadaşlar gerçi bunlarada şükür zorluklar çekmeden de anne olunmaz
çok doğru söylüyosun canım...ay 2 haftan mı kaldı allah yardımcın olsun...benimde iki ayım kaldı inşallah normal doğum mu yapacaksın??
sıcakların da çok etkisi var. çoğul gebelikler gerçekten zor. ama 20 kilo çok normal ben şimdiye kadar 16 kilo aldım. aynı şekilde şişlikler ve ayak ağrıları çekilmez oluyor . hamileliğin ilk 6 ayında olanlar tadını çıkarsınlar bol bol. sonlara yaklaştıkça dertler çoğalıyor, herşey zorlanıyor. Allah'ım hepimizi güzelce kurtarıp bebeğimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin ..
hayır canıım benım ikiz gebelık oldugu için sezaryan olacagım ben...senınde az kaldı son aya gelınce anlarsın ne demek ıstedıgımı :)
sıcakların da çok etkisi var. çoğul gebelikler gerçekten zor. ama 20 kilo çok normal ben şimdiye kadar 16 kilo aldım. aynı şekilde şişlikler ve ayak ağrıları çekilmez oluyor . hamileliğin ilk 6 ayında olanlar tadını çıkarsınlar bol bol. sonlara yaklaştıkça dertler çoğalıyor, herşey zorlanıyor. Allah'ım hepimizi güzelce kurtarıp bebeğimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin ..
valla bende mide bulantısı falanda olmadı çalıstım dogum ıznıne bıle ayrıldım suan ..aman dedım rahatmış hamılelık
taki son aylarla karşılaşana kadarakrepnalan gıbı oldum valla yürümek bıle acı verıyor bana .derıaltı enfeksıyonuda oldu bacaklarımda
nıye olduysa ..neysekı az kaldı benımde allah hrkz yardımcı olsun
saglıklı şekılde bebeklerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın rabbım am,n...
merhaba canım bende şu ana kadar 13 kg aldım...gerçekten sonlara yaklaştıkça çok zorlanıyorum....senle aynı gidiyoruz normal doğum mu yapacaksın ben inşallah sezeryan...dr eylülün son haftası alırız dedi...off allah yardımcımız olsun..rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli...
selam canım. aa ewet senin de 7 ekim. adet tarihin 1 ocak mı ? ben şeker yüklemesinden sonra hastaneye daha gitmedim. cuma günü randevum. bakalım bişiy diyecekler mi . sezeryanı sen mi istiyorsun? benim en korktuğum şey sezeryanbende eylülün son haftası doğar diye düşünüyorum kız olduğu için.10 gün erken olur derler ya kız için bakalım. bu arada bebeğin hareketleri ne durumda ?benim ki maşallah çok hareketli yalnız çok sertleşiyor ve canımı yakıyor. sende de oluyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?