Hamileliğin ilk aylarında iyi beslenememe korkusu

Aslında tecrübeli değilim ilk oğlum doğdu yaşına girmeden isteyerek hamile kaldım ikisi bir büyüsün istedim ikinci kızım oldu ama doktor hatası yüzünden engelli kaldı ben tabiki devamlı hastanelerdeydim 3 yıl boyunca oğlumu kayınvalidem baktı bende çok zor günler geçirdim
Doktor hatası yüzünden engelli derken. Canım benim böyle şeyler duyunca evde doğurmak geliyor içimden . İnşallah bundan sonra güzel günler seni bekliyordur hiç skma canını dusunme olanları. Her insanın hayatında olumsuz şeyler olabilir ama yılmadan güçlü durursan degisenleri goreceksin.:) Aslında erkeklerde daha çok mide bulantısı yaşanır mis benim kaynanam da öyle diyordu. Eşime hamile iken hiç kalkamamis doğuma kadar.

Benim zaten b12 düşüktü doktorum 10 tane dotex iğne verdi
Hamile iken vurulmuyor inşallah yaptrmamissindir. Benim de dusuk çıktı. Doktorum her öğünde et yememi söyledi yarım porsiyon da olsa yedim şuan sınırda ne dusuk ne de yüksek. Ama ilaç kullanmadim

Doktor hatası yüzünden engelli derken. Canım benim böyle şeyler duyunca evde doğurmak geliyor içimden . İnşallah bundan sonra güzel günler seni bekliyordur hiç skma canını dusunme olanları. Her insanın hayatında olumsuz şeyler olabilir ama yılmadan güçlü durursan degisenleri goreceksin.:) Aslında erkeklerde daha çok mide bulantısı yaşanır mis benim kaynanam da öyle diyordu. Eşime hamile iken hiç kalkamamis doğuma kadar.
Kız erkek farketmez canım sağlıklı olsun eli ayağı düz olsunda ben sezeryan doğum yaptım devlet hastanesinde amaliyathaneye girdiğimde hep stajerler başımdaydı bana anezteziyi fazla vermişler ve bundan bebekte etkilenmiş ben sabah gözümü açtığımda yoğun bakımdaydım bebeğimimide başka hastaneye götürmüşler

Hamile iken vurulmuyor inşallah yaptrmamissindir. Benim de dusuk çıktı. Doktorum her öğünde et yememi söyledi yarım porsiyon da olsa yedim şuan sınırda ne dusuk ne de yüksek. Ama ilaç kullanmadim
Hamilelkte yapılıyormuş çok araştırdım ve çevremdede hamilelikte yaptıranlar var benim çok düşüktü doktorum haplarla toparlayamazsın dedi

Of ya biz bu insanlara nasıl canimizi guveneceğiz ki. Allahm sen yardım et. Allah sabır versin.

Teşekkür ederim sizinde bebeğiniz hayırlı olsun ben iki doğum ysptım bu kadar acemi olmadım ya takıntılarım korkularım başladı Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin
Iyi dilekleriniz icin cok teşekkür ederim, annelik iç gudusuyle insan telaslaniyor, siz de haklı olarak telaslanmissiniz ama rahat olun ki bebeginiz de rahat olsun sağlıklı büyüsün, Rabbim cumlemize bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin insallah

Iyi dilekleriniz icin cok teşekkür ederim, annelik iç gudusuyle insan telaslaniyor, siz de haklı olarak telaslanmissiniz ama rahat olun ki bebeginiz de rahat olsun sağlıklı büyüsün, Rabbim cumlemize bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin insallah
Amin cümlemizin bebeklerini inşallah

Back
X