- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Ben de yenip hamileyim ben de korkuyrum.. dr ne dedi sanabende yeni hamileyim ve 2.kez gidicem doktora ve alttan bakmak isterse diye çekiniyorum. kese görünmezse alttan bakmak isterse bende sonra tekrargelsem desem doktora saçma mı olur sizce? illa görmesi mi gerekiyor hemen
Benim ilkinden 2 ay boyunca dr alttan bakti yaaa her hafta da cagirdi. Boşuna miydi ki yaBekleyebilirsiniz tabiki zararının olmadığı söyleniyor fakat bu bi seçim meselesi idrarınız birikmiş giderseniz daha kolay görünür sadece beta değeri yeteri kadar artmadıysa karından tabiki göremez malesef. Ben bekledim bi hafta daha keseyi görmek için değerlerim artınca gördük şükürler olsun
10 gun sonra tekrar gel dedi buyuk ihtimalle ultrason ile bakicak ilk once. Insallah gorunurBen de yenip hamileyim ben de korkuyrum.. dr ne dedi sana
Beta kaclardaydi gordugunuzde ve kac haftalikti canim ?Bekleyebilirsiniz tabiki zararının olmadığı söyleniyor fakat bu bi seçim meselesi idrarınız birikmiş giderseniz daha kolay görünür sadece beta değeri yeteri kadar artmadıysa karından tabiki göremez malesef. Ben bekledim bi hafta daha keseyi görmek için değerlerim artınca gördük şükürler olsun
Beta kaclardaydi gordugunuzde ve kac haftalikti canim ?
bende doktora gittiğim gün 6+6 olmuş olacak, inşallah bende görerim bebeğimiBen öğrendiğimde 3 haftalıktı çok erken öğrenmiştim o yüzden on gün bekledim beta 72 falandı on gün geçmesini bekledik ama tekrar ölçtürmedim betayı o yüzden tam bilmiyorum keseyi 5+0 da gördük bebeği 6+0 da gördük
bende doktora gittiğim gün 6+6 olmuş olacak, inşallah bende görerim bebeğimi
aynen tatlım sağlıklı olsunda ben zaten zamana bırakıyorumUltrason cihazının kalitesi bile etkiliyor görünmezse sıkıntı yapmayın kendinize. Hayırlısı olur inşallah sağlıklı olsunlarda bekleriz ne yapalım :)
Canim benim 6 haftalikli karindan kese gorundu. Sonra kendi dr um 6+4 de karimdan bakti dusuk riski var dedi alttan bakti bebegi gordu10 gun sonra tekrar gel dedi buyuk ihtimalle ultrason ile bakicak ilk once. Insallah gorunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?