Hamileligin ilk donemlerinde alttan ultrasonla bakmak

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.374
11.988
498
İstanbul
bu konu ile ilgili bazi suphelerim var. Ve alttan ultrasonun bazi durumlarda dusuge sebep olabildigini duydum. Carsamba gunu ikinci kontrolume gidicem henuz cok yeni gebeligim keseyi tekrar gormez alttan muayene etmek ister mi bilemedim korkuyorum geriliyorum bi aydinlatin beni yeniyim daha cahilim bilmiyorum:)

Alttan muayenenin bebeğe herhangi bir zararı yok için rahat olsun. Benim ilk 2 muayenemi alttan yaptı doktor mecburen çünkü karnımdan göremedi bebeği. Her seferinde belirtti bunun bebeğe bir zararı yok diye.

bende yeni hamileyim ve 2.kez gidicem doktora ve alttan bakmak isterse diye çekiniyorum. kese görünmezse alttan bakmak isterse bende sonra tekrargelsem desem doktora saçma mı olur sizce? illa görmesi mi gerekiyor hemen

alttan bakmanın hiçbir zararı yok bebişinize avrupa ülkelerinde ilk 3 ay sadece alttan bakılıyor daha detaylı izleyebilmek için bebişi korkmayın kızlar

bende yeni hamileyim ve 2.kez gidicem doktora ve alttan bakmak isterse diye çekiniyorum. kese görünmezse alttan bakmak isterse bende sonra tekrargelsem desem doktora saçma mı olur sizce? illa görmesi mi gerekiyor hemen
Ben de yenip hamileyim ben de korkuyrum.. dr ne dedi sana

Bekleyebilirsiniz tabiki zararının olmadığı söyleniyor fakat bu bi seçim meselesi idrarınız birikmiş giderseniz daha kolay görünür sadece beta değeri yeteri kadar artmadıysa karından tabiki göremez malesef. Ben bekledim bi hafta daha keseyi görmek için değerlerim artınca gördük şükürler olsun

Benim ilkinden 2 ay boyunca dr alttan bakti yaaa her hafta da cagirdi. Boşuna miydi ki ya

Beta kaclardaydi gordugunuzde ve kac haftalikti canim ?

Bana hep alttan bakıyorlar. Düşüğe neden olsa böyle Bi icadı kullanırlar mı? Doktorlara güvenin arkadaşlarım. :)

Brn 5+4 te gitmiştim karnımdan baktı kese yoktu alttan bakıcam dedi baktı keseyi öyle gördü çok şükür hiç bir sorun çıkmadı içinizi ferah tutun bence doktorlar düşüğe sebebiyet vercek bişeyi yapmazlar diye düşünüyorum

Beta kaclardaydi gordugunuzde ve kac haftalikti canim ?

Ben öğrendiğimde 3 haftalıktı çok erken öğrenmiştim o yüzden on gün bekledim beta 72 falandı on gün geçmesini bekledik ama tekrar ölçtürmedim betayı o yüzden tam bilmiyorum keseyi 5+0 da gördük bebeği 6+0 da gördük

bende doktora gittiğim gün 6+6 olmuş olacak, inşallah bende görerim bebeğimi

Hcg 226 ydi benim tabiki kese gorunmedi doktor 1500 olmadan kese gormeyi beklemiyoruz dedi 10 gun sonraya tekrar randevu verdi acaba ne kadarliktir? Gorunur mu simdi

kizlar selam, ben avrupada yasyiorum, burda doktor alltan bakarken rahatsiz olursan makattan bakiyor incce bi cubukla , öyle de rahimi görüyor ayni önden bakmis gibi.. gecen ben bunu yazdim arkadaslar sasirdi ama doktor korktugumu görünce önerdi, hic fazla agirmiyor hemde rahimi gene detayli görüyor..size tuhaf gelebilir baana ilk duydugumdaysa ölüm gibi gelmisti.. ama simdi daha kolay geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…