hamileliğin ilk haftalarında genital bölgeye ağda yaptırmak

Vlla bn cesaret edemiodum yapmaya.. Malum gunumuz gebelikleri riskli. Oda riski tetikliyor..

Alakayi kuramadim ama hamilelik hakkinfa prk bilgim yok, sacma gelmedi desem yalan olur

Alakayi kuramadim ama hamilelik hakkinfa prk bilgim yok, sacma gelmedi desem yalan olur
saçma değil canm. Hamileliğin ilk ayları çok riskli, ada da o bolgeyi çekiştirio ve rahme etki edio..
ben yuz ustu bile uyuduğumda ağrım artıodu, duşun

hamileliğin ilk haftalarında genitel bölgeye agda yaptırmanın zararı olurmu
Yazmadan gecmek istemem .tesadufmu oldu bilmiyorum ama ilk defa hamilelihimin 7.haftasinda agda yapmaya kalktim o esnada kanamam basladi.1.5ay yattim dusuk riskinden oturu.acikcasi doktorumada sormaya cekindim kanama nedeni agda olabilirmi diye.birdaha gebelikte asla agda yspmam.sizler mutlaka danisin doktorunuza

Yazmadan gecmek istemem .tesadufmu oldu bilmiyorum ama ilk defa hamilelihimin 7.haftasinda agda yapmaya kalktim o esnada kanamam basladi.1.5ay yattim dusuk riskinden oturu.acikcasi doktorumada sormaya cekindim kanama nedeni agda olabilirmi diye.birdaha gebelikte asla agda yspmam.sizler mutlaka danisin doktorunuza
Bende ağda yapıcaktım bugun bi bakim dedim yorumlara korktum yavaş yavaş yapmayı denicem bakalım

X