btlyur Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 26 Ocak 2016 1.420 788 123 29 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi btlyur #1 Merhaba kızlar su an 36. Haftaya girmek üzereyim. Şu iki gündür bebegin hareketlerini asırı hissediyorum. Sanki alt tarafıma baskı oluyor. Bir de bebegin hareketleri cok sert canım yanıyor bazen. Su an böyle durumda olam var mı?
Merhaba kızlar su an 36. Haftaya girmek üzereyim. Şu iki gündür bebegin hareketlerini asırı hissediyorum. Sanki alt tarafıma baskı oluyor. Bir de bebegin hareketleri cok sert canım yanıyor bazen. Su an böyle durumda olam var mı?
ElmasBeyza38 Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2016 42 29 3 29 30 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi btlyur #2 Merhaba tatlim bende 34+4 deyim son zamanlar artik bebegimix yavas yavas asagi inmeye basladi bende 1 cm acilma bile oldu suan surekli yatiyorum gozlem altindayim hamilelikte hersey oluyor malesef
Merhaba tatlim bende 34+4 deyim son zamanlar artik bebegimix yavas yavas asagi inmeye basladi bende 1 cm acilma bile oldu suan surekli yatiyorum gozlem altindayim hamilelikte hersey oluyor malesef