sevgili anneler ,hamile kalan bayanlar ...bu süreçte neler yaşadığınızı ve hamileliğinizi nasıl anladığınızı ,neler hissttiğinizi paylaşır mısınız.Hem siz o güzel anları bir daha yaşayın hem de biz tecrübe edinelim ne dersiniz?:44:
canım ben 20 günde bir adet olan biri olarak 30 gün boyunca adet olmayınca şüpelenmeye başladık eşimle sonra bende acayip bi halsizlik ve uyku hali oluşdu 32. gn kanda gebelik testim pozitif çıktı...
canım benim öncelikle adet günün geldinde adet görmüyorsun ve kişisine göre deyişiyor adet günün gelmeden öncesi bile memelerinde bir hassasiyet sisme uçlarında acı oluyor beninm ögle olmuştu
henüz bnm de bir hikayem yok cnm inşallah Allh nasip edecek bizlere Arkadaşlar anlattıkça böylr hihayelerini iyi oluyo ama bn hamileiği adet zamanından önceki belirtilerini merak ediyom ..anılarınızı ve dualarınızı bekliyoruuum...
ben en yakın arkadaşımla beraber öğrendim..sonra annemi ve eşimi kandırıp sürpriz yaparak söledim ve onları ağlattım :)) tabi bende öğrendiğimde hem kahkahalar atıyodum hem de aynı anda hüngür hüngür ağlıyodum.. ömür boyu unutulmicak bi an.. allah herkese yaşatsın inşallah :)
ALLAHIM herkezin gönlüne göre versin inş benimde 2 tane oglum var biri 14 diyeri 17 ve hamile oldumu bilmiyordum adet günlerimi takip etmezdim ve gögüs şikayetinden dolayı doktora gittim uçları acıyor diye doktor konturol etti ve bişey yok dedi sonra hastanede adet günü hesabı yaptık 8 gün gecmiş kadım doguma cıktık ve hamilesin dedi ben şoka girdim sevincimden 14 yıl sonrasında eşiminde hastane başına yıkıldı sanki üzüntüsünden eşim istemiyordu cünki işte böyle ögrendik :)
çok hastaydım. hep kusuyordum. başımı kaldıramıyordum. doktor antibiyotik filan verdi ama geçmedi. adetim 5 gün geçmişti test yaptım pozitif çıktı. dünyalar benim oldu:) rabbim herkese nasip etsin.
çok hastaydım. hep kusuyordum. başımı kaldıramıyordum. doktor antibiyotik filan verdi ama geçmedi. adetim 5 gün geçmişti test yaptım pozitif çıktı. dünyalar benim oldu:) rabbim herkese nasip etsin.