Hamileliğinizin kacıncı haftasındasınız? siz ve bebekleriniz kaç kilo aldı

süpermiş ya seninki imrendim

bunun için özel bir çabam yok aksine biraz almak istiyorum ama bünye meselesi demek ki ilk kızımda da 9 kilo almıştım toplamda
doktorum da çok iyi dedi kiloma sonradan fazla almaya başlarsan kısıtlama yapmayız dedi
ev taşıyacağız enerji harcıyorum onun da etkisi var sanırım

merhaba, 30 haftalık hamileyim, 10 kilo aldım ve 27. haftada kızım 1070 gr idi :) ama şu anda ne kadar bilemiyorum.

30 hatfalik hamileyim bugun kontrole gittim. Bebegim 1455 gram.Ben 11 kilo aldim.doktor kilona dikkat et dedi:)

bizde bugün kontrole gittik 23+2 de 703 gram olmuş kızım maşallah boyuda enide ileride kuzumun. bende 52 ile hamile kaldım 57yim 4 kiloyu son 1 ay aldım vitamini azalttı şimdi drum.çünkü 5 kiloda ilk 3 ay vermitim 2buçuk ayda 10 kilo aldım hemen hemen inşallah 65te falan doğururrum

25+2 de kızım 900 gram,ben 5 kilo aldım.ama 2,5 kiloyu çok kısa zamanda birden aldım.acaba omega 3,demiri günde 2 kez bi de kalsiyum alıyorum onlar mı şişiriyo?

17. haftamdayız bebişim 180 gr :))) kendimi hiç söylemiyim 5 kilo aldım. çok galiba. dr uyarıyo. çok da yemiyorum niye böyle kilo alıyorumki :18:

30. haftam bittiginde bebek 1600gr olmustu
bende 7 kilo almistim , 62.3 kg olmustum

suan durum ne bilmiyorum haftaya ctesi kontrolum var.

ben 25.haftadayım 55 kilo ile hamile kalmıstım simdi 61 kiloyum zaten cok yiyordum simdide aşırı bi aşerme hali var son 3 kiloyu 3 haftada aldım zaten :)bebeğimde gecen hafta 790 gramdı boyuda 31 cm olmus kuzumun :)benim fiziğimde cok bi değişiklik yok boyda uzun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…