Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelik alınganlık, sürekli ağlamak ve tedirginlik
Merhaba arkadaşlar bu halde olanınız var mı kaç haftada rahatlar bu durumlar.. Çok yalnız hissediyor insan her zaman olmasa bile.. Sizde de oluyor mu ?
Merhaba arkadaşlar bu halde olanınız var mı kaç haftada rahatlar bu durumlar.. Çok yalnız hissediyor insan her zaman olmasa bile.. Sizde de oluyor mu ?
Merhaba evet canim olmaz mi insan sürekli birileriyle konuşmak istiyor. Ozellikle ailenizden uzak bir sehirde yasiyorsaniz durum daha kotu oluyor. ben saatlerce agliyordum hamileligimin ilk dönemlerinde, neyseki şimdi daha iyiyim. umarim sizin de geçer. Yalniz kalmamaya çalışın, eşinizle çok zaman geçirin, sık sık dışarı yürüyüşe gidin kafanızı dağıtın, arkadaşlarınızla görüşün. Çok iyi gelecektir.
Evet birileriyle konuşmaya inanılmaz bir iştah duyuyor insan.. Eşimin içi kıyılmış iyice bunalmış gibi davranıyor en samimi arkadasım yurtdışına taşındı. Bir miktar zorlanmalar oldu olacak belli ki.. Siz şimdi kaçıncı aydasınız ne Zaman rahatlama hissetmiştiniz hatırlıyor musunuz ? Umut olur bana. Teşekkürler yanıtınız için
Evet birileriyle konuşmaya inanılmaz bir iştah duyuyor insan.. Eşimin içi kıyılmış iyice bunalmış gibi davranıyor en samimi arkadasım yurtdışına taşındı. Bir miktar zorlanmalar oldu olacak belli ki.. Siz şimdi kaçıncı aydasınız ne Zaman rahatlama hissetmiştiniz hatırlıyor musunuz ? Umut olur bana. Teşekkürler yanıtınız için
Evet canim ilk donemler cok zorlandim. Benim birde bulantilarim cok fazlaydi. Neyseki esim bu konuda cok destek oldu. Gunde 15 kez falan telefonla ariyodum esimi, gelisini iple cekiyordum. 20 hafta bitti canim, ilk 3 aydan sonra aglamalarim azaldı, bu surecte halsizlik ve bulantida azalinca rahatladim. ara ara geliyor ama olsun eskisi gibi sık değil. Gecmis olsun canim hamileliğin kaçıncı haftasindasin.
Valla dogurdum doğuracağım hala aglak bi moddayim. Gecmiyor geçmedi bu psikoloji. Ustelik lohusalik daha beter diyorlar. Ben ki inanirmisin asiri sevdigim dayim vefaat ettiginde 2 damla anca goz yasi dokebilmis biriydim. Cok sogukkanliydim . Simdi su son 9 ayda aglamaktan helak oldum. Hormonlar ruhumu da bedenimi de ele gecirdi yemin ediyorum