• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtileri aynı mıdır hep

baharindali98

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
114
30
13
27
Herkeste göğüs hassasiyeti olur mu?

Kızlaar benim bat 9 aralık, reglime 5 gün kala hafif kasık batmalarım başladı. Akıntım dün çok fazlaydı bugün daha az ama çamaşırımda beyazlık var yani. Kasıklarım hâla ara ara batıyor 5-6 sn sonra geçiyor. Özellikle solda hissediyorum sağa çok az geliyor. dün Gece sürekli uykumdan uyandım ve gündüz hep uyumak istedim, halsizim. Artımed test yaptım ama negatif çıktı. O markaya pek güvenilmediği söyleniyor. Sizde durum nedir 20 nisan kürtaj olmuştum bebek gerideydi ve kalbi hiç atmadı. Geçen ay ilk kez denedim.

Sat: 11 kasım

Bat: 9 aralık

Herkeste göğüs hassasiyeti olur mu?

Kızlaar benim bat 9 aralık, reglime 5 gün kala hafif kasık batmalarım başladı. Akıntım dün çok fazlaydı bugün daha az ama çamaşırımda beyazlık var yani. Kasıklarım hâla ara ara batıyor 5-6 sn sonra geçiyor. Özellikle solda hissediyorum sağa çok az geliyor. dün Gece sürekli uykumdan uyandım ve gündüz hep uyumak istedim, halsizim. Artımed test yaptım ama negatif çıktı. O markaya pek güvenilmediği söyleniyor. Sizde durum nedir 20 nisan kürtaj olmuştum bebek gerideydi ve kalbi hiç atmadı. Geçen ay ilk kez denedim.

Sat: 11 kasım

Bat: 9 aralık
Ben ilk gebeligimde de suan da da hiç belirti yaşamadım akıntı yoğunluğu dışında ne göğüs hassasiyeti ne bulantı ne uyku normaldim

Benim sat 4 kasim, bat da 4 aralikti bugun oldu 9 aralik. Ne gelen var ne giden 😀 kasik batmalarim ve bel ağrım dişinda hicbir sey yok. Ama testler negatif 🫢

Back
X