Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya benimde kasıkta iğne batması gibi ani ağrım oluyor kısa süreli adetime 3.4 gün varKızlar bu ay hep korunmasız ilişki oldu adetime 3 4 gün var bugün kasıklarımda ve bacaklarımda ağrılar var hafif şekilde birde iki gün önce biraz başım döndü sizce hamile olabilir miyim
Hayır acaba yapsam mı 6 gün önce yaptım birşey çıkmadıtest yaptınızmı
dene canım tekrardan yada kan ver istersenHayır acaba yapsam mı 6 gün önce yaptım birşey çıkmadı
Gidip test alayım ozamandene canım tekrardan yada kan ver istersen
Benimde alt karnımda oluyorYa benimde kasıkta iğne batması gibi ani ağrım oluyor kısa süreli adetime 3.4 gün var
Hayır adetimin geçmesini bekleyeceğimtest yaptınızmı
Benimd aynı sekildeBenimde alt karnımda oluyor
arkadaşlar bunların hepsi zaten regl ve hamilelik belirtisi. test yapmadan kan vermeden sadece belirtiyle maalesef hamileyim denmez.Kızlar bu ay hep korunmasız ilişki oldu adetime 3 4 gün var bugün kasıklarımda ve bacaklarımda ağrılar var hafif şekilde birde iki gün önce biraz başım döndü sizce hamile olabilir miyim
Doğru zaten adet olacakmış gibi de hissediyorum belirtiler hep aynıarkadaşlar bunların hepsi zaten regl ve hamilelik belirtisi. test yapmadan kan vermeden sadece belirtiyle maalesef hamileyim denmez.
evet çünkü aynı hormon aynı belirtilerDoğru zaten adet olacakmış gibi de hissediyorum belirtiler hep aynı