• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtileri

mihri_63

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2025
39
4
1
23
Merhaba arkadaşlar benim adetim gecikti 6 gün oldu 2 günü erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı adet sancısı oluyor arada geri gidiyor testinde negatif çıkıp sonradan pozitif olan varmı acaba

Merhaba arkadaşlar benim adetim gecikti 6 gün oldu 2 günü erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı adet sancısı oluyor arada geri gidiyor testinde negatif çıkıp sonradan pozitif olan varmı acaba
Adet sancısı gebelik belirtisi evet ama bu sancıyı yaşıyorsanız gebelik çoktan belli olmuştur. Çizgi çıkmadı demişsiniz. Sanırım negatif.

Bilmiyorum valla ya biraz daha beklesem diyorum bi yandan çok merak ediyorum
Merhaba, benimde 4 gün gecikti. İki gün yaptım negatif çıktı. Kasık ağrılarım ve göğüs hassasiyetim var hâlâ adet olmadım. Benim hiç sekmez düzenlidir , ama bu ay polip aldırdım ondan mı acaba diyorum. İnşallah pozitif görürüz ya ben olmazsam birkaç gün sonra direkt kan vermeye gideceğim 🤦🏻‍♀️

Bilmiyorum valla ya biraz daha beklesem diyorum bi yandan çok merak ediyorum
Bende sizin gibiydm yerimde duramıyordum birkaç gün daha bekleyeyim diyordum ertesi gün kendimi tuamayp erken gebelik testi alırdım sizi cok iyi anlıyorum isterseniz yapın içiniz rahatlasn yada bekleyin biraz daha ;)
Ama erken gebelik testleri daha iyi sonuç verir genelde

Merhaba, benimde 4 gün gecikti. İki gün yaptım negatif çıktı. Kasık ağrılarım ve göğüs hassasiyetim var hâlâ adet olmadım. Benim hiç sekmez düzenlidir , ama bu ay polip aldırdım ondan mı acaba diyorum. İnşallah pozitif görürüz ya ben olmazsam birkaç gün sonra direkt kan vermeye gideceğim 🤦🏻‍♀️
İnşallah hersey gönlümüzce olur rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bende sizin gibiydm yerimde duramıyordum birkaç gün daha bekleyeyim diyordum ertesi gün kendimi tuamayp erken gebelik testi alırdım sizi cok iyi anlıyorum isterseniz yapın içiniz rahatlasn yada bekleyin biraz daha ;)
Ama erken gebelik testleri daha iyi sonuç verir genelde
Kaç gün geçti sizde ben 2 günü yaptım negatif çıktı 6 gün bitti bugün

Kaç gün geçti sizde ben 2 günü yaptım negatif çıktı 6 gün bitti bugün
Benim daha geçmemişti bile hatta 1 gün vardi işte bizimkide merak ve istek olunca aldm erken gebelik testi elhamdülillah hamileydim hemen çıktı ikinci çizgi hafiften şimdi de düşük tehlikesi var beklemedeyim inşallah sağlıkla ilerler

Benim daha geçmemişti bile hatta 1 gün vardi işte bizimkide merak ve istek olunca aldm erken gebelik testi elhamdülillah hamileydim hemen çıktı ikinci çizgi hafiften şimdi de düşük tehlikesi var beklemedeyim inşallah sağlıkla ilerler
İnşallah ya ben test yaptım çıkmadı yarın kan vericem inşallah

Belki benimki yumurtlamadan sonra oldu o yüzden çıkmadı sizinki adetten hemen sonra olmuştur adetten sonra iki hafta da tutarsa tutmazsa olmaz

Back
X