hamilelik belirtilerimi ? nolur tecrübelerinizi paylaşırmısınız

minnta

her nasip vaktine esirdir
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2014
691
891
37
kızlar merhaba,

ben neden bilmiyorum ama bu ay çok ümit etmeye başladım ama korkuyorumda çünkü olmadgını bilyorum ona ragmen içimin bir yanı ya varsa dior :KK43:

düzenli ilişkiye girmedik bu ay ,
adetin 12.günü doktor baktgında da yumurtlama yoktu, adet 17. günü lekelenme yaşadım, lekelenme gördüğüm gün ilişki yaşadık,

sonra adet 18.gün doktora gittim lekelenmme oldugu için baktı yumurta yok olsa görürdük dedi,

ama ben kaç zamanlıyık pkos'luyum bugune kadar ara kanama yada adetimin erken gelmesi gibi bişi yaşamadım,

ayrıca o günlerde çok feci kasık ağrım olmuştu tek taraflı,

doktorum yurtdısındaydı
belki 12.günden 17.güne kadar gelişip çatlamıştır dedi,

o günden beri halsizlik, hep bir uyku hali,dağlar kadar işim varken hiçbişey yapmama istegi, ve son 2-3 gündür yeni başlayan su gibi kıvamsız bildiğiniz su gibi ayaga kalktıgımda afedersiniz idrar kacırırmıs gibi gelen bi aakıntım var kokusuz kıvamsız,

sizce olabilrmi ? yani hamilelik olabilirmi ? 1 gün önce yani adetin 23.günü dayanamayıp test yaptım clearblue digital olanla negatif cıktı ama ben testi eatly sanmıstım mger adetten 3* gün öncesinden belirtiomuş ancak,

bugunde adetimin 24.günü

sizce yarın kan testi versem varsa çıkarmı ?

kızlar nolur tecrubelerinizi paylaşın
çok teşekkür ederim şimdiden

canım aynı belirtiler yumurtlama gününden beri var bende. sürekli bir uyku hali, yorgunluk, bitkinlik, sağ tarafıma giren ağrı ama ben hamile olduığumdan ümitli değilim

canım aynı belirtiler yumurtlama gününden beri var bende. sürekli bir uyku hali, yorgunluk, bitkinlik, sağ tarafıma giren ağrı ama ben hamile olduığumdan ümitli değilim

cnm bendede hatta son 2 gündür kuyruk sokumumda agrı var ama bende sanki kendi kendime umutlanıyorum gibi gelio,
sonucta dr yumurtada görmedi bu ay :KK43:( de tabi öncesinde çatlamışmıdır bilmioruz ,

ama işte insan istiyince umut etmekten vazgecemior,

galiba vucudumuzu cok dinlioruz

X