Hamilelik belirtim sifir

Minekaragz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2016
3
1
1
43
16 haftalik hamileyim ve hic belirtim yok öncedende yokti ama geceleri agtim oluyordu suan sanki 3 ay onceki hayatima dondum ve bu beni cok endiselendiriyor cunku 5 seneden sonraki ilk bebegimm varmi boyle olan acaba

Vucudun artik hamilelige alışmış sanslisin rahat bir hamilelik geçiriyorsun zaten 2-3 hafta sonra bebeğini hissetmeye başlarsın suphelerin de kalmaz.

16 haftalik hamileyim ve hic belirtim yok öncedende yokti ama geceleri agtim oluyordu suan sanki 3 ay onceki hayatima dondum ve bu beni cok endiselendiriyor cunku 5 seneden sonraki ilk bebegimm varmi boyle olan acaba
cnm ben suan 29 haftalik oldum nerdeyse su zamana kadar cok sukur ne agrim ne sizim oldu.kendi kendini korkutma endise etme.cok sukur guzel bi hamilelik geçiriyosun sanirim sende.rabbim saglikla kucağımiza almayi nasip etsin insallah

Tesekkur ederim insaallah inanin kontrol gunumu iple cekiyorumn rabbim sizedevsaglikla hayirla kucaginiza almak nasip etsin hem guzel hem endiseli bir duygu sanirim annelik

Bende de aynı durum söz konusu. Seni çok iyi anlıyorum. Ne bulantı kaldı ne ağrı sızı sancı hiçbir şey yok. Aynı hamilelik öncesi dönem gibi. Her şey yolundadır umarım. Haftaya cuma kontrolüm var.

Back
X