hamilelik belirtisi midir

asyakskl

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
36
6
28
Selam arkadaşlar benim adetime 4 gün var ama dün hafif kan gelmiş cok az bidaha da gelmedi adet sandım ama devamı yoktu neden olabilir test yaptım evde ıkıncı cızgı cok cok silikti hamile miyim

yerleşme kanaması da olabilir
adetin belirtiside olabilir
çok heveslenmeden adet günün bekle derim
inşallah hamilesindir

Ya ama ilk defa böyle bişey oldu hic bi adet belirtimde olmamıstı ılk defa böyle bişeyle karsılastım ben

Ayrıca yerleşme kanaması pembe mi oluyor öyle duymuştum sanki ama benim o kadar da pembe degildi

yerleşme kanaması olabilir benim de öyle olmuştu ama tabi hormonal bir dengesizlikte olmuş olabilir beklemek tek çare silik çıkması da ihtimali yükseltiyor

kahverengi de oldu sonra normal kan rengide ama az tabi ki ve ben hissetmiştim hamile olduğumu insan az çok anlıyor

Hiç beklemiyordum aklımda degildi yani ama testte yapınca böyle cok soluk çıkms ama beklicem işte artık

soluk çıkması bence olduğunu gösterir az çok anlıyor insan derken her zamankinden farklı hissettim kendimi içime doğdu sanki yani öyle söyleyebilirim

Bende yeni hamileyim.ve evde test yaptım iki tane biri tek çizgi diğeri ikinci soluk çıktı iki gün sonra sabah uuanır uyanmaz iki farklı markada test yaptım ikiside tam iki çıktı.markalarda önemli.hamile olabilirsin dikkat et

Kan konusunda ne düşünüyorsun peki? Bide benim son ıkı haftadır sol göğüsümün orası nefes alırken bazen böyle batıyor gibi ara ara bununla ılgısı var mıdır yoksa üşütmekten midir

Benim son adet tatihim 7aralık ve26 aralıkta kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı diğer ayın 25.de kan testi yaptırdım pozitif çıktı doktor şimdi hamilelik tarihimi 7aralıkta hesap ediyor ama kan testi yaptırdım negatif diyorum çıkmamış olabilir diyor

Merhaba Arkadaslar ,
son adet tarihim 5ocak ve 4subatta adet olmam gerekiyordu 5gun gecikti 5-6gun once bi kahverengi akintim geldi bi an gecti sonra adet olacakmisim gibi agrim oldu ama olamadim artk adet belirtimde yok sadece kasik batmasi var biraz bugun ve hafif goguslerde hassaslasma yasiyorum idrarimin rengi koyu sariya tonlarinda birde hafif akintim geliyor normalden az sizce gebe olabilme ihtimalim varmidir

X