• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisi sıfır.

pelin azizova

Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2025
187
43
13
28
Kızlar dün tamamen şans eseri test yaptım ve kan verdim. 700lerde çıktı beta. Adet gecikmedi daha. Yarın olası regl tarihim.
Ama hiç bir göğüs kasık ağrısı yok. Bir düşük öyküm var. İster istemez korkuyorum normal mi?

Kızlar dün tamamen şans eseri test yaptım ve kan verdim. 700lerde çıktı beta. Adet gecikmedi daha. Yarın olası regl tarihim.
Ama hiç bir göğüs kasık ağrısı yok. Bir düşük öyküm var. İster istemez korkuyorum normal mi?
Aklıma 2 tane ihtimal geldi
Birincisi adet gecikmeden beta 700 çıktıysa üstüne adet görmüş olabilir misiniz
İkincisi de ikiz olabilir betanın bu kadar yüksek çıkması bunu aklıma getirdi

Maşallah canım benimde yarın regl günüm hiç göğüs ve kasık ağrısı yok. İnşallah bende de gebelik vardır♥️🥰 Kendini korkutma bence üstüne görmüşsündür büyük ihtimalle ama testi tekrarla iki gün sonra değerlerin nasıl gidiyor diye

Aklıma 2 tane ihtimal geldi
Birincisi adet gecikmeden beta 700 çıktıysa üstüne adet görmüş olabilir misiniz
İkincisi de ikiz olabilir betanın bu kadar yüksek çıkması bunu aklıma getirdi
Bir önceki gebelikte adetim 3 gün gecikmişti 222 ile öğrenmiştim. Tabi düzensiz artış ve kayıp oldu.
Üstüne görme olmamıştır. Çünkü ekim ayında birliktelik sıfırdı çünkü annem yoğun bakımdaydı. Ama beta dediğiniz gibi bana da yüksek geldi 🥺

Maşallah canım benimde yarın regl günüm hiç göğüs ve kasık ağrısı yok. İnşallah bende de gebelik vardır♥️🥰 Kendini korkutma bence üstüne görmüşsündür büyük ihtimalle ama testi tekrarla iki gün sonra değerlerin nasıl gidiyor diye
Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin 💗🙏🏽 pazartesi tsh ile betayı öğrenmek içim gideceğim. Kadın doğuma da erken gitmek istemiyorum

Valla aynı duyguları yaşıyoruz. Bende aynıyım sata göre 4+6 yım. Benimde 2 kaybım var. 4+3 ten sonra ara ara karnım ağrımaya başladı.

Bir önceki gebelikte adetim 3 gün gecikmişti 222 ile öğrenmiştim. Tabi düzensiz artış ve kayıp oldu.
Üstüne görme olmamıştır. Çünkü ekim ayında birliktelik sıfırdı çünkü annem yoğun bakımdaydı. Ama beta dediğiniz gibi bana da yüksek geldi 🥺
Belki de ikizdir 😍 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah güzel haberler bekliyoruz

Beta değerin oldukça iyi benim de gecikmenin ilk günüyle 1128 gibi bi şeydi daha yüksek olanları da okudum 3000 küsürler gibi ve tek gebelikti. İnşallah düzenli bir artış olur. Sağlıkla gelsin ✨

bildiğim kadarıyla Tutunma herkeste aynı gün olmuyor döllenmeden sonra, mesela daha erken tutunup beta salgılamaya başladıysa yüksek çıkabilir inşallah sağlıklı bir gebelik olur ♥️

bildiğim kadarıyla Tutunma herkeste aynı gün olmuyor döllenmeden sonra, mesela daha erken tutunup beta salgılamaya başladıysa yüksek çıkabilir inşallah sağlıklı bir gebelik olur
bildiğim kadarıyla Tutunma herkeste aynı gün olmuyor döllenmeden sonra, mesela daha erken tutunup beta salgılamaya başladıysa yüksek çıkabilir inşallah sağlıklı bir gebelik olur ♥️
teşekkür ederim amin💗 belirtikerim bi anda gidince ufak bi endişe oldu

Beta değeri çok değişken olabiliyor yüksek veya az çıkması çok anlam ifade etmiyor açıkçası, nasıl arttığı önemli. Benim gecikmenin ikinci günü 172 idi buradan bir arkadaşın gecikmenin ikinci günü neredeyse 5.000 idi ve ikiz gebelik değildi. İkimizin de gebeliğinde sorun yok normal ilerliyor, hatta benim sonucum ilk geldiğinde sağlık ocağındaki ebe korkutmuştu tarihine göre düşük bu değer diye.

Back
X