hamilelik en erken, bebek 4 haftalıkken mi anlaşılır?

E

EU2

Ziyaretçi
3 haftalık ya da daha erken anlayan oldumu ( tabi ki kan testi beta hcg ile)
 
kanda sat nin 21. gününden sonra belli oluyomus bu da 3 haftaya denk geliyor yani 3. haftada kan testiyle ögrenilebilir bence.
 
benim sat 30 agustos tu.24 eylülde yani 24 gün sonra b-hcg 22,14 cıktı ve büyük ihtimalle hamilesin dediler.ama idrarda adetim 5 gün geciktikten sonra cıktı oda 2. çizgi silik.
 
gokçen son adet tarihin 30 ağustosmu hemen anlamışın hamiş oldunu bilgi verirmisin bana benimde reglim o gün ve daha olmadıda????
 
benim sat 30 agustos tu.24 eylülde yani 24 gün sonra b-hcg 22,14 cıktı ve büyük ihtimalle hamilesin dediler.ama idrarda adetim 5 gün geciktikten sonra cıktı oda 2. çizgi silik.

teşekkürler, tebrik ederim seni de hayırlı olsun
 
merhaba.ben 21 mart ta adet oldum.30 mart ta kanda baktılar çıkmadı.9 nisan da kanda baktılar çıkmadı ve ben hamileymişim.doktor hamile kalsaydın kesin çıkar demişti.başka doktor ise labaratuar ortamında yanlış bakılmış dedi
 
adetin ustune gebelik olur mu kizlar ustune gorme hamilelikde .?
 
melekcim ben en son 30 agustosta regl oldum.27 eylülde olmam gerekiyodu olmadım.ama adetim geciktigi için degil gecen hafta hastalanıp acile gittigimde ögrendim.yani tesadüfen.2 gün önce de idrar testi yaptım olumlu çıktı.eger senin de gecikme olduysa bi test yap derim.ama en dogrusu kan testi tabi.hcg ye bakıyolar.
 
tam bi adet görme olmuyomus.lekelenme gibi oluyomus ama ben de olmadı.
 
benim adetim 2 gün gecince idrarda baktım cıktı ertesi günde kan testi yaptırdım hamileymişim 4, haftada cıktı
 
gokçencim daha yok bekliyom biraz daha geçsin diye bakalım inş eğer varsa senle aynı zaman :)
 
adetim bi gün gecikince test yaptım , cıktı...
 
melek ne oldu hamile misin? kan testi vs yaptırdın mı?ben bugun ultrasona girdim kese olusmus ama henüz kücük oldugu için bebek görünmüyor dediler.
 
kızlar bende 6 eylül de adet oldum en son yumurtlama günüm 19 ile 23 arası idi ve benim bugün 6 ekim adet olmam lazım...sadece belim ağrıyor geçen hafta kasıklarım çok ağrıyordu yatakta dönemedim o kadar ağrıdı yani şimdide belim yüzünden yatamıyorum....artık bıktım sürekli bunalrı düşünmekten ben yaaaa.
 
Canim Benimde Hasta Olmam 10 Gün Var Ama Ağrilarn Var Belimde,karnimda,
 
ilk nuraycım benim de bugüğn adet olmam lazım ama belim çok ağrıyor adetime 10 gün varken kasıkalrım çok ağrıyordu düşün oturup kalkmam bile zorlandı hala da devam ediyor ama ilk günkü gibi de ağır değil şimdi de belim çok ağrıyor
 
kızlar benimde regl olmama 6 gün var..tuvalete çok sık gidiyorum bu bir belirti olabilirmi acaba.
 
birde iki gecedir rüyamda kendimi hamile görüyorum..inşallah ALLAH tüm isteyenlere en kısa zamanda nasip eder anne olmayı..
 
canım fazla umutlandırmak istemem ama ben kızıma hamile olduğumu bilmeden rüyamda görmüşdüm gerçekden hamilymişim şimdi 4 yaşında bir prensesim var oğluma hamileykende erkek bebek gördüm yine hamile olduğumu bilmiyordum yani böyle şeyler hissediliyor rüyalarda en azında bana öyle olduuuuu
 
benim adetim gecikmeden yaptım yani adete 4 gün kala evde test yaptım çıktı
 
X