Hamilelik & Grip

Biraslanannesi

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
115
65
13
37
Hanımlar yaklaşık 5 haftalik hamileyim ve şiddetli bir grip geçiriyorum doktora da gitmedim. Günde 1 2 tane Parol içiyorum başka da bir şey icemiyorum. Ama kendime de gelemiyorum. Şöyle beni rahatlacak halsizligimi geçirecek bişi biliyor musunuz? Sanirim hamilelikten dolayı da bi iştahsızlık hali de var. Gece uykularimda kesintisiz değil. Sizce ne yapmalıyım? :110:

Geçmiş olsun. Bende baya ağır grip olmuştum doktorum ılık suya bal, karabiber ve limon karıştır iç ateşlenirsen parol alırsın demişti ama bi doktora görünmeni tavsiye ederim ne kadar ağır geçiriyosun biz bilemeyiz.

Geçmiş olsun canım, annem bana küçükken grip olunca zorla sirke içirirdi hayal meyal toparlandığımı hatırlıyorum. Zaten ateşi falan da düşürüyo malum, 1 yemek kaşığı sirkeyi ilaç niyetine iç üzerine bol su iç ve limon çok iyi geliyo gribe bi dene zararı olmaz.

Canım şimdi yeni çıktım hastaneden bende çok kötü grip oldum. Minoset verdi doktor. Yapacak birşey yok nane limon ve bala devam dedi. Bende 4 aylık hamileyim. Geçmiş olsun hepimize.

11 haftalik hamileyim iki gündür bende grip olacagimi hissediyorum bugün yoğun burun akintim var :( inş.agirlasmas ama hemen hemen bütün hamilelerde hamilelik döneminde birkez gribe yakalanirmis :( zaten ben kisin hic hastalanmam hep hazin grip olurum ve çok agir gecirirm :(

Bir şey daha danisacagim. 2 yaşında bi oğlum var ve sanırım benden hastalık ona da geçti öksürüyor zaten kulak iltihabı ndan dolayı ilaç kullaniyoruz tekrardan ilaca başlamak istemiyorum öksürüğünü nasıl kesebilirim

Back
X