Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim. Umut çok önemli onu sakın kaybetme onu kaybedersen vazgeçmiş olursun bebeğin en güzel zamanda gelecek ve iyiki şimdi gelmiş diyeceksin :)daha önce bir yorumunuzda okumuştum ilk bhcg 10 sonra arttı demişsiniz
o günden beri bende umutluyum,içimi rahatlatıyorsunuz teşekkür ederim,
sağlıkla kavuşun birbirinize
Valla şekerim benim gebeliğim henüz erken ama arkadaşm yaşadı baya kilo verdi falan 4. Ayda bulantı ları kesildi. Ama görümcem doğuma giderken bile kusmuş bünye diyorum :) bu arada Bebişin hayırlı olsun :)selamlar kızlar konunuz cok güzel...ben de 9 haftalık hamileyim..korkulu rüya görüyor gibiym bulantı kusmalarım öyle kötü ki ...herşeyin kokusundan midem bulanıyor cok hamileye sordum herkes diyor 3 ayda bitecek bende bekliyorum o vakiti ..doktora gitdik ilaç yazdı vitamin ve bulantı hapı..inanin o bulantı hapı beni ne hallere koydu bedende kasılmalar delirme halleri huzursuzluk inanılmaz yani..o hapı içdikden sonra o halleri ki gördüm kusduğm hallerim daha kolay daha güzel geldi..nihayet bugün atdım hapı çöpe bugun rahatladm biraz..inşaalllah bu hallerim uzun sürmez.bilgisi olanlar yazsın lütfen bu hakda..
Bende seviniyodum bende bişe yok diye yarın 7 haftalık oluyorum bu sabah öğürmekten gözlerim yuvalarından çıktı ;DKızlar bulantılar ne zaman başlıyor nazar değmesinde bende bişey yok
Eyvahlar olsun gözüm korktu şimdiBende seviniyodum bende bişe yok diye yarın 7 haftalık oluyorum bu sabah öğürmekten gözlerim yuvalarından çıktı ;D