Hamilelik günlüğüm...

duaduadua

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2015
61
77
39
4. Hafta
4 Ağustos salı; Bugün regl günüm. Ama sabahtan beri geçmek bilmeyen bir mide bulantım var oysa bu yaşıma kadar 1-2 kez yaşadığım şey. Hem geçen haftadan beri vücudum inanılmaz sıcak. Tamam havalarda çok sıcak ama kendi tenime dokunduğumda dahi yanıyorum. Eşimde farkında sık sık tekrarlıyor tabi :) Artık dayanamıycam ve bir idrar testi yapıcam; sanırım emanetimiz geliyor :KK33: Rabbim sana sonsuz şükürler olsun... Akşamda bir kan testi ve sonuç yine aynı, hamdolsun...

Aslında bi süre kimseye söylemesek diyoruz ama dayanamıyorki insan, tutamıyor içinde :) Duyan herkes çok sevindi, çok heyecanlandı :KK5:

Şu an için vücudumdaki ısı artışı dışında bi sıkıntık yok çok şükür.

Cumartesi dr'a gittik eşimle, çok şükür keseyi gördük, "şu an her şey yolunda olması gerektiği gibi" dedi, folik asit verdi," beslenmene dikkat et ve süt, yoğurt, et, balık, ceviz yemeyi ihmal etme" dedi. 3 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi :KK6: Çok heyecanlıyım, Rabbim tüm bebek bekleyen arkadaşların içlerinde benimde bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Nasıl geçecek bu 3 hafta :KK35:

hayırlı olsun ınsallah sag salım kucagına alırsın bebısını :KK54:
ılk haftalar bıraz zor ama emın ol son haftalar daha da zor tadını cıkarmaya calıs bugunlerın :KK15:

hayırlı olsun ınsallah sag salım kucagına alırsın bebısını :KK54:
ılk haftalar bıraz zor ama emın ol son haftalar daha da zor tadını cıkarmaya calıs bugunlerın :KK15:

Teşekkür ederim, inşallah..

Sizde sonlara gelmişsiniz Rabbim kolaylık versin, sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu inşallah

Tavsiyelerinizi dikkate alıcam :KK68:

X