hamilelik için

tombikgelin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2013
39
1
merhaba;yeni üye değilim uzun zamandır uzaktan takipteyim 2 yıllık evliyim 23 yaşındayım..şuan 83 kg 165 boya sahibim..2013 mart ayında tüp mide ameliyatı oldum 167 kgdan 83 kga düştüm.

şimdi çocuk istiyoruz eşimle Allah nasip ederse daha önceden geri çekilme ile korunuyorduk.hamilelik öncesi nelere dikkat etmeliyiz internetten araştırdıkça iyice kafam karıştı internete göre kendimi stressiz bir ortama kapatıp organik beslenirsem olacak bu iş diyor :) anlamadım gitti

cevaplar için şimdiden teşekkürler..

Merhaba canm insallah en kisa zamanda kavusursun bebisine bende 23 yasindayim 6 ay hap kullandm birakali 5 ay oldu ve 23 yasindayim.hala beklemedeym :KK43:
5 ay icinde epey pskopata bagladgmi soyleyebilirm yalniz soyle ki kimisi hemen hamile kalirken kimisi 2 seneye kadar kalamayabiliyo kafaya takmayip akisina birakanlar bebek icin iliskide bulunmayanlar daha cabuk hamile kaliyo bebek dusuncesiyle iliskide bulunup ha bu ay kaldim ha oteki ay kaldm diyenler hala beklemede genelde umutlarn bittgi ay hamile kalanlar cok yada tedavi arasnda
Oncelikle senin bir jinekologa gidip gebelk oncesi testlerini yaptrman lazm bide sirke ayran yogurt tursu eksi yemeyi kes ovulasyon gunlerini belirle ( netten ovukasyon testi alablrsin ) o hafta 2 gune bir iliski dene ve kalkmadan belinin alttna yastik koyup yat canm

jinekologa gittim testlerimi yaptırdım hamilelik için engel yok gözüküyor..

teşekkürler verdiğin bilgilere ovulasyon içinm adet düzenli mi olması gerekiyor benim 5 gün sarkıyor..

X