Hamilelik ihtimali var mıdır?

Guzelgunler1beklerken

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2025
71
13
3
28
Merhabalar, son iki ay reglim 26 ve 25.günlerde geldi sat 10 kasım. Ovulasyon testi kullanmadım fakat progesteron a baktırdım geçen Pazartesi günü çıkan değer 0,43 maalesef. Fakat bu ay yumurtlama akıntısı gördüğüm günlerde ayrıca kahverengi ara kanama da yaşadım 16 17.günlerdi.
Cuma günü de yoğun bel ağrısı, regl olacakmış gibi karın ağrısı oldu fakat gelen giden olmadı. Haftasonu da hiç bir belirti yoktu. Dün geceden başlayan ve şu an hala devam eden sol bacakta kasılma ve ağrı var, arada hissettiren sol kasığa doğru ama karnımın ortasına da yakın bir çekilme hissediyorum, şu an bunu yazarken de var bu çekilme hissi. Çok az iş yapayım deyip ayakta kalınca da bel ağrısı hissettiriyor.
Şu an bir akıntım vs de yok önceki günlerde akıntım biraz yoğundu.
28.Gündeyim progesteron değeri yüzünden gecikme olabilir diye düşünüyorum fakat öyleyse geçen ay 21.gün progesteron değerim 1,45 iken neden 25.günde regl geldi.
Kafam çok karışık, hayırlısıyla gebelik haberini almak istiyorum ben de.
Bana akıl verin

Chatgpt ye döngümde yaşadığım tüm belirtileri vs paylaşıp yorumlamasını istedim, ısrarla gebelik ihtimali 0 a yakın diyor, beklentim zaten düşük fakat benzer döngüyü yaşayıp umut olabilecek birileri vardır diye ümit ediyorum. Bu arada inositol de kullandım bu döngümde regl başından itibaren.

Canım 1,45 çok düşük bi rakam muhtemelen yumurtlama olmamış yada zayıf geçmiş ihtimal düşük
Bu ay 0,43 idi, benimde beklentim çok düşüktü ama regl gecikince beklenti artıyor işte. Son 3 ay yumurtlama sorunu yaşıyorum aslında hep düşük çıkıyor progesteron ama regl gecikmiyordu bu ay gecikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…