- 11 Ağustos 2016
- 131
- 62
- 28
- 34
- Konu Sahibi Melek010101
-
Adet gecikmesi olmasini bekleyin sonra test yapin yada kan testi yaptirn süphe varsaKızlar merhaba,kasık Ağrım ve bel Ağrım var. Sarı akıntım oldu. Çok fazla baş Ağrım var. Yediklerim ağzıma geliyor sanki ekşime gibi. son adetim 21 temmuzdu. Ne zaman test yapmalıyım ,idrar testleri ne kadar güvenilir?
Adetime birkaç gün var. Yardımlarınızı bekliyorum.
Cikmaz şu anda buyuk ihtimalle idrarda...Hastaneye gecikmeden sonra gitmek istiyorum.idrar testiyle sonuç çıkar mı?
Hamilesin hayirlisiyla :))) benimde silik çıkmışti gecenki hamileligmde. Gün tam gelmeden yapmistm bende . sonra tam gununde yaptigimda yine silikti biraz daha belirgindi.hcg başlarda düşük oldugundan silik çıkıyorTest yaptım şimdi çoookk silik bir çizgi çıktı.
Hayat herkese farklı suprizzz senin test yaptığınn zamanlarda bende regl oldum canım malesef ama ne güzel sen çift çizgi müjdesini verdinnnTest yaptım şimdi çoookk silik bir çizgi çıktı.
bence idrar değil direk kan testi yaptır derim ama 1 2 hafta daha bekle idrar çok yanıltıyo bendede negatif çıkmıştıKızlar merhaba,kasık Ağrım ve bel Ağrım var. Sarı akıntım oldu. Çok fazla baş Ağrım var. Yediklerim ağzıma geliyor sanki ekşime gibi. son adetim 21 temmuzdu. Ne zaman test yapmalıyım ,idrar testleri ne kadar güvenilir?
Adetime birkaç gün var. Yardımlarınızı bekliyorum.
Sonuçlarım yarına kaldı çok merak ediyorum
Ogrendin mi canim merk ettmSonuçlarım yarına kaldı çok merak ediyorum
Son adetin 21 temmuz ise daha günün gecmedi sanirim. O yüzden hcg düşüktur buyuk ihtimalle. Iki gun sonra tekrar test yaptir. Iki katina cikacak mi hcg değeri diyeKızlarrrr hamileyimmm:) ama doktor dikkat et dedi çok yeni ve düşük bile olabilir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?